MasterChef: Το σπαρταριστό περιστατικό που είχε ο Ζαχίρ με ταξιτζή εν μέσω κορονοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί ήταν ο παίκτης που γνώρισε η Ελλάδα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του MasterChef. Ο αγαπημένος μάγειρας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιο για τα επαγγελματικά σχέδια που ανατράπηκαν με τον κορονοϊό, αλλά αναφέρθηκε και στον παίκτη που έκανε follow από τον 4ο κύκλο του επιτυχημένου reality μαγειρικής.

«Ο κορονοϊός μου έκανε μεγάλη ζημιά, γιατί ήμουν στη φάση να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Αυτό με διέλυσε», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Μιλώντας για τον κορονοϊό αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε με έναν οδηγό ταξί πριν από λίγο διάστημα: «Σταμάτησα έναν ταξιτζή και μου λέει “Κινέζος είσαι”; Λέω “Όχι, δεν είμαι Κινέζος. Είμαι Αφγανός και ζω χρόνια στην Ελλάδα”. Μου λέει “Φίλε συγγνώμη, σε πέρασα για Κινέζο κι επειδή κυκλοφορεί αυτή η αρρώστια, όλοι φοβόμαστε”».

Βέβαια, ο Ζαχίρ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το φετινό διαγωνισμό και συγκεκριμένα την Κατερίνα Λένη. «Η Κατερίνα ήταν από τα πρώτα άτομα που έκανα follow από τους παίκτες του MasterChef», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ