Άγριες Μέλισσες: Το τεστ για τον κορονοϊό φτάνει στο Διαφάνι

Τεστ για κορονοϊό σε όλους τους κατοίκους στο Διαφάνι θα γίνει αυτή την Παρασκευή στα Σπάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το σύνολο των συντελεστών της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» θα εξεταστούν, ώστε να είναι ασφαλείς για να ξεκινήσουν επιτέλους εκ νέου τα γυρίσματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στα Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, που θα υποβάλουν σε τεστ από την… Λενιώ Σταμίρη και τον Φανούρη, έως τον Δούκα Σεβαστό και την Αγορίτσα. Το ίδιο θα ισχύσει και για σκηνοθέτες, τεχνικούς, ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέρ, μέχρι και για το παιδί που φέρνει νερό στα διαλείμματα των σκηνών στους αγαπημένους ηθοποιούς του σίριαλ. Που, σημειωτέον, ποτέ δεν χάθηκαν μεταξύ τους, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, καθημερινά, στις 17:00, είχαν… τηλεδιάσκεψη.

Το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 18:00, το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 έστειλε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα προβάλλονται πλέον ολοκαίνουργια επεισόδια από τη σειρά εποχής που διαδραματίζεται στο Θεσσαλικό κάμπο. Η πρώτη σεζόν της σειράς θα ολοκληρωθεί σε 150 επεισόδια, ενώ τη Δευτέρα θα δούμε το 90ο επεισόδιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στόχος του Λευτέρη Χαρίτου είναι να γίνονται γυρίσματα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, παίρνοντας μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις. Ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα στο μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ