• Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

  2:02 μμ, Παρασκευή 01 Μάι 2020 2:02 μμ, Παρασκευή 01 Μάι 2020

  Με τίτλο: «Καλοκαίρι με κορωνοϊό!» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι δείχνουν οι έρευνες για τη μεταδοτικότητα του ιού τους επόμενους μήνες.

  Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

  - Ειδικοί επιστήμονες μιλούν στην «R» για τα νέα δεδομένα.

  - Οδηγός προστασίας από τις εστίες κινδύνου σε παραλίες και πισίνες.

  - Πότε και πώς θα ξεκινήσουν τα διαγνωστικά τεστ COVID-19.

  Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

  - Ποιοι εισηγούνται ανασχηματισμό και ποιοι πρόωρες εκλογές. Τα σενάρια που επεξεργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επόμενες κινήσεις.

  - Κωστής Χατζηδάκης: «Θα ήταν μια ανεύθυνη κίνηση η προσφυγή στις κάλπες».

  - Φώφη Γεννηματά: «Να μη γίνει η κρίση κολυμβήθρα του Σιλωάμ για σκληρές πολιτικές».

  - Αλεξ Μουσκατέλι: «Η μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα είναι η μεγαλύτερη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο». Τι προβλέπει για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ελλάδα ο διευθυντής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης της Fitch.

  - «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις πανδημίες». Ο διακεκριμένος Ελληνας καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Στυλιανός Αντωναράκης, μιλά στην «R».

  - Ερχονται αποκαλύψεις για τη δράση της ΜΙΤ στην Ελλάδα. Ο πρώην διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας «ΖΑΜΑΝ», Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, μιλά για τα νέα παιχνίδια του Ερντογάν στο προσφυγικό.

  - 7 «εμβόλια» για την οικονομία. Ποιες μειώσεις φόρων εξετάζονται για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Τι ζητούν για την επιβίωση της αγοράς οι επικεφαλής 6 θεσμικών φορέων.

  - Πώς θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές. Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν λύκεια, γυμνάσια και φροντιστήρια.

  - «Ανοίγουμε, αλλά είμαστε ήδη χρεωμένοι». Επαγγελματίες που ετοιμάζονται από Δευτέρα να υποδεχθούν τους καταναλωτές περιγράφουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα