Άγριες Μέλισσες: Θρίλερ με την επιστροφή της σειράς – ΒΙΝΤΕΟ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιστροφή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», όλοι οι συντελεστές ενημερώθηκαν με ένα κρυφό e-mail να βρίσκονται στο Διαφάνι για γύρισμα αμέσως μετά το Πάσχα, στις 27 Απριλίου. Όμως, η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες», οι οποίοι διέψευσαν την είδηση αυτή.

«Εγώ δεν έχω πάρει τέτοια ειδοποίηση ακόμη, είμαστε συνέχεια σε επαφή», λέει στην εκπομπή η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν κάνουμε γυρίσματα μέχρι τέλος Απριλίου ίσως και αρχές Μαΐου. Θα επικοινωνήσω αμέσως μετά το Πάσχα γιατί αυτήν την ενημέρωση έχω», συμπλήρωσε ο Γιώργος Σουξές.

«Δεν έχουμε κάποια άλλη ενημέρωση, ούτε πότε θα αρχίσουμε. Αυτό που έγραψε το συγκεκριμένο έντυπο εμείς δεν το γνωρίζουμε επίσημα. Υπήρξε κάποια ενημέρωση όταν αποφασίστηκε ότι θα σταματήσουμε τα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού και τον φόβο της μετάδοσης, το οποίο μας ενημέρωνε ότι θα πάει περίπου μέχρι το τέλος του μήνα», δήλωσε από την πλευρά της η Ελένη Καρακάση.

«Εγώ δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση. Τώρα, αν έχουν λάβει κάποιοι συνάδελφοι και έρθει και σε εμάς, δεν το γνωρίζω. Μακάρι να ισχύει γιατί δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, περιμένουμε από την παραγωγή και το κανάλι να μας ενημερώσουν», τόνισε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ