Κορονοϊός: Κατεβάζει ρολά στην έντυπη έκδοση το Playboy

Το διάσημο περιοδικό Playboy, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την έντυπη έκδοσή του λόγω του κορονοϊού. Το περιοδικό της άνοιξης που θα είναι διαθέσιμος από αυτή την εβδομάδα θα είναι το τελευταίο του 2020. Ο CEO της εταιρείας Playboy Enterprises, Ben Kohn, ανέφερε ότι η απόφαση να σταματήσουν την έντυπη έκδοση, ήταν στο τραπέζι σε εσωτερικές συσκέψεις για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά αναγκάστηκαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

“Ήμασαν αναγκασμένοι να επιταχύνουμε μια συζήτηση που γινόταν εσωτερικά: η ερώτηση πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε την έντυπη έκδοση στις ΗΠΑ για να ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας σήμερα…”. Το περιοδικό έβγαινε κάθε τρεις μήνες ήδη, οπότε ήταν μια φυσική μετάβαση όπως αναφέρει και ο Guardian στην πορεία εκσυχρονισμού του. “Θ απροχωρήσουμε σε ένα πρόγραμμα με βάση την ψηφιακή έκδοση για όλο το περιεχόμενό μας που περιλαμβάνει τα Playboy Interview, 20Q, Playboy Advisor και τα Playmate pictorials” πρόσθεσε.

“Δεν είναι έκπληξη ότι οι συνήθειες για τα ΜΜΕ έχουν μεταβληθεί το τελευταίο διάστημα και το περιεχόμενό μας στην έντυπη μορφή του φτάνει μόνο στα χέρια ενός μικρού τμήματος των θαυμαστών μας” σημείωσε. Από το 2021 θα υπάρχουν εκτυπώσεις με κάποια συγκεκριμένα project όπως “ειδικές εκδόσεις, συνεργασίες με προκλητικούς δημιουργούς, συλλογές και πολλά άλλα. Άλλωστε το έντυπο είναι το ξεκίνημά μας και η έντυπη έκδοση θα είναι πάντα μέρος του ποιοι είμαστε” τόνισε.

Πηγή: Guardian

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ