Σάλος με δήθεν δημοσιογράφο που τραμπουκίζει φαρμακοποιό – Τι απαντάει το Open – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο στο διαδίκτυο προκάλεσε βίντεο που δημοσιοποίησε χρήστης του facebook ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι δημοσιογράφος του Open και εμφανίζεται να τραμπουκίζει φαρμακοποιό στην Αθήνα.

Ο άνδρας επιτίθεται στη φαρμακοποιό γιατί δεν φοράει γάντια και με αγενέστατο τρόπο της ζητάει να αποστειρώσει τα ρέστα αλλά και το φάρμακο που πήρε. Ο ίδιος μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεο, στρέφει την κάμερα του κινητού στο πρόσωπό της για να τη διαπομπεύσει.

Με μία λιτή ανακοίνωση το κανάλι απαντάει στον συγκεκριμένο άνδρα τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του. «Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Άμεση ήταν όμως και η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος με μήνυμα στα social media ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος «ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει».

Μετά τις αντιδράσεις, ο «δημοσιογράφος» αφαίρεσε το συγκεκριμένο βίντεο και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε πανικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ