Πρώτο στη ζώνη του το “Ενώπιος Ενωπίω”

Πρώτη σε τηλεθέαση στη ζώνη της ήταν η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μια εξομολόγηση για την πορεία του. Ο γνωστός ηθοποιός στην πρώτη του συνέντευξη για την φετινή σεζόν μίλησε για όλους και για όλα. Το “Ενώπιος Ενωπίω” έκανε μέσο όρο στο γενικό κοινό 25,5% και στο νεανικό κοινό (18-54) 21%.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που συγκίνησε, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του. “Περνούσαμε δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν παιδί” είπε. “36 δουλειές έχω αλλάξει. Μάλλον έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα” τόνισε. Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος δούλεψε στην ταβέρνα “Νότης” στην Καλλιθέα και στο σινεμά “Λούσυ” στον Κορυδαλλό, όπου μοίραζε ποπ κορν για να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις ταινίες.

Η περιπέτεια με την υγεία του, όπως είπε, δεν τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. “O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου, μου το είπε λίγο χοντρά. “Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες” έτσι μου το είπε. Είπα ΟΚ μέχρι εδώ ήτανε”.

Απάντησε φυσικά και στο αν είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο αναβίωσης των «Απαράδεκτων», της σειράς που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη. «Όχι, δεν παίζει σενάριο αναβίωσης των “Απαράδεκτων”, θα γίνει μία δουλειά το καλοκαίρι στο “Άλσος” που γράφει η Δήμητρα Παπαδόπουλου, μία επιθεώρηση με πολλούς και σπουδαίους ηθοποιούς και επειδή ήταν να ήμουν και εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν πάει 2η χρονιά, θα ήμασταν εγώ, η Δημήτρα και ο Μπέζος και οπότε έτσι είχε βγει η φήμη αναβίωσης των “Απαράδεκτων”»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ