Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του Κλεομένη για τις εξελίξεις στη σειρά – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, παραχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο τηλεοπτικός “Κλεομένης” από τη σειρά του ΑΝΤ1 «‘Άγριες Μέλισσες», μίλησε για την παράσταση στην οποία συμμετέχει, για τον Κορονοϊό, τα παιδιά του, αλλά και για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς.

«Περιμένουμε τις εξελίξεις όπως όλος ο κόσμος. Είναι μία περίεργη κατάσταση, δεν την έχουμε ξαναζήσει. Αν προσέξουμε την προσωπική μας υγιεινή, θα υπάρξει ένας έλεγχος», είπε αρχικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς με αφορμή τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι «είναι δύσκολο να έχεις ισορροπημένη οικογενειακής ζωή λόγω της δουλειάς μας. Έχω μεγάλη βοήθεια από τη γυναίκα μου», τονίζοντας ότι τα τελευταία 15 χρόνια έχει αφιερωθεί στα παιδιά του γιατί όπως είπε«είναι μία περίοδος που φεύγει σαν αστραπή και πρέπει να τη γευτείς».

«Δεν είσαι η μόνη που δεν με συμπαθεί λόγω του «Κλεομένη» στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό που μου αρέσει στον συγκεκριμένο ρόλο είναι ότι ο Κλεομένης δεν είναι κακός επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Είχαμε συνηθίσει στις ελληνικές σειρές να βλέπουμε τον ομοφυλόφιλο με θετικό πρόσημο, να τον προσέξουμε γιατί αυτό που του συνέβαινε ο κόσμος το αποδεχόταν με δυσκολία. Ως κοινωνία, κάνουμε βήματα στο θέμα της ομοφοβίας. Ξεπερνάμε κάποια στερεότυπα», δήλωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς με αφορμή τον ρόλο του Μελέτη.

«Αυτό που μου άρεσε στον συγκεκριμένο ρόλο είναι ότι έπρεπε να παίξω για ένα πολύ μεγάλο διάστημα το ρόλο του ομοφυλόφιλου αλλά με λεπτούς χειρισμούς να αποκαλύψω την ερωτική προτίμηση του «Κλεομένη». Αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή τη σκηνή όπου ο Μελέτης ήταν μέσα στο λάκκο. Ήταν μία σκηνή παιχνιδιού εξουσίας», πρόσθεσε.

Τέλος, ο “Κλεομένης” έδωσε spoiler για τη συνέχεια στην επιτυχημένη σειρά «’Άγριες Μέλισσες. «Ο Κλεομένης θα φτάσει στα όριά του τον εαυτό του αλλά και τις σχέσεις του με την οικογένεια Σεβαστών. Η Πηνελόπη είναι βασανισμένη… Από τη μία δεν μπορεί να είναι με τον Μελέτη, από την άλλη είναι με έναν άνθρωπο τον οποίον δεν φαίνεται να τον θέλει αλλά έχει πολύ ψωμί η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ