8 λέξεις : Ραγδαίες εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 λέξεις» καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Δημήτρης βρισκόταν πίσω από πολλά που συνέβαιναν στην Ηλιάνα και διατάραξαν την ψυχική της ισορροπία και πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τις ενέργειες προκειμένου να εξοντώσει ολοκληρωτικά την αδερφή του.

Στο μεταξύ, κανένας δεν ξέρει ποια είναι τα σχέδια της Ηλιάνας για να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και την Έρση, τους οποίους παρακολουθεί συνέχεια κατ΄ εντολή της Ηλιάνας, μία «περίεργη» γυναίκα, η Αγγελική.

Ο Σπύρος, με μια αυθόρμητη απόφαση, κάνει πρόταση γάμου στην Ιφιγένεια, η οποία δεν το σκέφτεται καθόλου και του απαντάει θετικά . Παράλληλα ανακοινώνουν σε Οδυσσέα και Έρση ότι παντρεύονται και τους κάνουν επίσημη πρόταση να γίνουν οι κουμπάροι τους. Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα δεν συμφωνούν καθόλου με τον γάμο της Ιφιγένειας και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποτρέψουν.

Όμως ένα συναισθηματικό ξέσπασμα από την πλευρά της, δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσά τους. Παράλληλα, ο Μάρκος και η Ναυσικά, έχουν μια μεγάλη αντιπαράθεση για τις οικονομικές διαφορές τους και η συμπεριφορά τους δείχνει ότι κάτω από τη διαμάχη τους υπάρχει κάτι άλλο βαθύτερο που τους ενώνει.

Η Ολυμπία θέλει να βοηθήσει τον Σίμο να ορθοποδήσει και μετά από έρευνα βρίσκει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης που είναι ιδανικό για τον εθισμό του, ενώ εκείνος ντροπιασμένος από την σύλληψή του, ορκίζεται στην κόρη του ότι δεν πρόκειται να ξαναπιάσει ποτέ τράπουλα στα χέρια του.

Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου, βρίσκοντας ως αφορμή την επιστροφή των χρημάτων που της είχε δανείσει. Ο Νικηφόρος, θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση του με την Εύα, σκέφτεται να της κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Έκτορα όλη την αλήθεια και του λέει πως η Σμαράγδα την έβαλε να τρελάνει την Ηλιάνα.

Με μεγάλη έκπληξη οι Μαρόγλου μαθαίνουν την εξέλιξη που έχει η καταγγελία της Τόνιας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Μιλτιάδη.

Ο Δημήτρης και η Βικτώρια βγαίνουν ραντεβού και έρχονται πιο κοντά την ώρα που δύο κουκουλοφόροι εισβάλουν στο πατρικό της Ηλιάνας στην Κέρκυρα και την απαγάγουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ