Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες εξελίξεις στο Διαφάνι – Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μετέδωσε το «Πρωϊνό» με τη Φαίη Σκορδά.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη, για να σταματήσει την κόντρα τους, για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Κυπραίος βλέποντας πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, της ανακοινώνει πως φεύγει απ’ το Διαφάνι ενώ της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημά του. Θα γίνει επιτέλους το όνειρο του πραγματικότητα; Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη… την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη, αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα…Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ