Best friend’s fear: Ο Jerom Kaluta ήθελε να πνίξει τον Σάββα Πούμπουρα – ΒΙΝΤΕΟ

Τις στιγμές τρόμου που βίωσε στο Κορωπί από τη φάρσα που του έστησε ο Σάββας Πούμπουρας και η εκπομπή «Best Friend’s Fear » περιέγραψε ο Jerom Κaluta.

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Jerom ζήτησε «συγγνώμη από τους κατοίκους του Κορωπίου, το Κορωπί είναι ωραίο μέρος να ζει κανείς» για όσα είπε κατά τη διάρκεια της φάρσας.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνθηκε, ο Jerom Kaluta είπε «δεν πιστεύεις ότι έχει συμβεί σε εσένα αυτό το πράγμα, λες που έχω έρθει, που έχουμε μπλέξει από το πουθενά; Μία εξυπηρέτηση πήγαμε να κάνουμε και βρεθήκαμε μπλεγμένοι… Σε αυτή την κατάσταση πρέπει να ήμουν 18 χιλιάδες ώρες… μέσα μου. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, την έχω φυλαγμένη και στους δύο».

«Μέσα σε αυτούς τους πέντε μαφιόζους, ήταν ένας φίλος μου, ο Άκης, τον οποίο γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και κάπως θεωρούσα ότι ήμουν σε μία δύσκολη θέση. Έχοντας ένα γνωστό πρόσωπο έχεις μία ελπίδα ότι κάπως μπορεί να φτιαχτεί. Πίστευα ότι ήταν πραγματικότητα και ήλπιζα να την γλιτώσω. Όταν είδα τον Σάββα, ήθελα να τον πνίξω», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ