Άγριες Μέλισσες: Η είδηση που θα συγκλονίσει το Διαφάνι

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» καθώς μία νέα δολοφονία συγκλονίζει το Διαφάνι.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MY tv, ο Δούκας έχει θορυβηθεί μετά τον εκβιασμό που δέχθηκε από τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος του είπε πως αν δεν του δώσει ό,τι του ζητήσει θα τον καταγγείλει για τον φόνο του Γιάννου. Ο Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου και με τη βοήθεια του Μελέτη θα μάθει ποιος είναι. Θα βρει τα ίχνη του βοσκού. Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Λευτέρης ίσως να είδε κάτι τη νύχτα του φόνου του Γιάννου. Η αντίδραση του Δούκα είναι ακαριαία.

Ο Δούκας δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Λευτέρη για να μη μιλήσει σε κανέναν άλλον, όπως και γίνεται. Ο Λευτέρης, λοιπόν, την επόμενη μέρα βρίσκεται νεκρός και όλο το Διαφάνι συγκλονίζεται με την είδηση, καθώς ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτε, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια ότι κινδυνεύει και ο ίδιος. Ωστόσο, αποφασίζει να ρισκάρει και να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα, που φαίνεται έτοιμος, όμως, να πάρει εκδίκηση και να εξαφανίσει όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του. Όμως ο Δούκας δε θα μείνει εκεί, θα στήσει παγίδα θανάτου και σε άλλον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ