Άγρια κόντρα Τσέκερη – Κανέλλη για δημοσίευμα της Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα μεταξύ του διευθυντή της εφημερίδας «Αυγή», Άγγελου Τσέκερη με τον Ηλία Κανέλλη, δημοσιογράφο και συνεργάτη της εκπομπής «10» με την Όλγα Τρέμη, ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης. 

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κανέλλης κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν καταδίκασε την επίθεση στη Μαρφίν και αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας του 2008, «έλατο, ω έλατο, τι ωραία που αρπάζεις», την εποχή που είχε καεί το δέντρο στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να παρέμβει τηλεφωνικά ο διευθυντής της εφημερίδας, Άγγελος Τσέκερης.

Όπως είπε ο κ. Τσέκερης, «ο κ. Κανέλλης γνωρίζει ότι αυτό το «έλατο, ω έλατο, τι ωραία που αρπάζεις» δημοσιεύτηκε σε μια στήλη αποδομητική, μία στήλη σχολίων σε μια περίοδο που η κατάσταση ήταν τεταμένη επειδή είχε δολοφονηθεί ένα παιδί, 15 χρονών.»

«Δεν περιμένω καμία ενσυναίσθηση από τον κ. Κανέλλη για τον συμψηφισμό της δολοφονίας ενός παιδιού με το κάψιμο ενός ελάτου» συνέχισε ο Άγγελος Τσέκερης καταγγέλλοντας την απαράδεκτη προσπάθεια ταύτισης της ΑΥΓΗΣ και του ΣΥΡΙΖΑ με εγκληματικές ενέργειες.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κανέλλης υποστήριξε αυτό έγινε «25 μέρες μετά και αφού είχε διαλυθεί το κέντρο της Αθήνας».

«Απαράδεκτο να συμψηφίζει αυτό το «ποιηματάκι» με την δολοφονία των ανθρώπων και το κάψιμο της Μαρφίν και να προσπαθεί να βγάλει από εκεί πολιτικά συμπεράσματα. Αυτό είναι εμπάθεια η οποία καταλήγει στα όρια της δημοσιογραφικής και πολιτικής αλητείας», πρόσθεσε ο κ. Τσέκερης.

Ο κ. Κανέλλης πήρε ξανά το λόγο απαντώντας στον κ. Τσέκερη: «εγώ δεν είμαι υπάλληλος κανενός, δεν είμαι πολιτικός εγκάθετος κανενός, πολιτικός εγκάθετος κανενός κόμματος δεν είμαι. Έχετε λατρέψει τη βία, συνεχίστε το δρόμο σας ».

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: avgi.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ