Σε τροχιά ανάκαμψης το Real Group

Σε τροχιά σταθερής ανάκαμψης έχει εισέλθει την τελευταία διετία η Αληθινό Ραδιόφωνο ΑΕ στην οποία ανήκουν ο Real Fm 97,8 και ο Real fm 107,1 Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία στηριζόμενη στην διατήρηση του Real Fm 97,8 στις κορυφαίες θέσεις ακροαματικότητας κατάφερε να περιορίσει δραστικά τις υποχρεώσεις της προς προμηθευτές (με βάση τα στοιχεία του πρώτου δεκαμήνου του 2019 έχουν υποχωρήσει κάτω από τα 0,8 εκατ. Ευρώ). Ο κύκλος εργασιών το 2019 αναμένεται να κλείσει πέριξ των 4,5 εκατ. Ευρώ ενώ η εταιρεία έχει υπογεγραμμένες διαφημιστικές συμβάσεις με πελάτες ύψους 2 εκατ. Ευρώ που πρόκειται να υλοποιηθούν την προσεχή διετία.

Ο δανεισμός της επιχείρησης έχει μειωθεί κατά 1 εκατ. Ευρώ (από τα 3,5 εκατ. Ευρώ που ήταν στο ξεκίνημα λειτουργίας της εταιρείας στα 2,5 εκατ. Ευρώ) και εξυπηρετείται κανονικά.

Η ολοκλήρωση της εξυγίανσης της Αληθινό Ραδιόφωνο ΑΕ θα επιτευχθεί με την ένταξή της στον εξωδικαστικό μηχανισμό, διαδικασία που βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Έτσι θα ρυθμιστούν οφειλές ύψους περίπου 7,4 εκατ. Ευρώ προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Τέλος, η επιχείρηση αναμένεται τους επόμενους μήνες να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της εξαγοράς του μουσικού σταθμού Ελληνικός 93,2 γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της αξιοποιώντας και τις συνέργειες που θα προκύψουν με τον Real Fm.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ