“Η Οργή”: Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που θα σας καθηλώσει

Όταν η οργή γίνεται εκδίκηση κανείς δε μένει ατιμώρητος. Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που θα σας καθηλώσει. Η υπόθεση και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν.

Ένας μεγάλος έρωτας, μία προδομένη φιλία και μία παγίδα θανάτου. Η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή», είναι μία ιστορία διπλής εκδίκησης γεμάτη εφιάλτες που έμειναν ζωντανοί μέχρι και σήμερα.

Ένας άνδρας κατηγορείται άδικα και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Πέντε χρόνια μετά, επιστρέφει με αλλαγμένο πρόσωπο για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο θάνατο της μητέρας και της αδελφής του αλλά, και από τον καρδιακό του φίλο ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του έκλεψε τη γυναίκα που αγάπησε όσο κανέναν στη ζωή του. Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει παρά μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν.

Mε γυρίσματα σε Κύπρο και Ιορδανία, «Η Οργή» είναι η νέα καθημερινή, κοινωνική σειρά η οποία έρχεται τον Ιούνιο στον ΑΝΤ1 με ένα πολυπρόσωπο cast ηθοποιών.

Πρεμιέρα, Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:45 με διπλό επεισόδιο και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:30.

Μείνετε συντονισμένοι!

#Orgi

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολίδης, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Χάρης Κκολός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Αγησίλαος Αλεξίου, Ασήμης Αλεξίου, Βαρβάρα Λάρμου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Τίνα Λεωνόρα, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Ερμίνα Κυριαζή, Αντρέας Δανιήλ, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Παραγωγή: Arts & Films

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ