Eurovision 2019: Σε ποια θέση εμφανίζεται η Ελλάδα στον αυριανό 1ο ημιτελικό

Αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον ημιτελικό της Eurovision2019, που θα διεξαχθεί αύριο στο Τελ Αβίβ.Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης, με το τραγούδι «Better Love», το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.Η Ντούσκα θα εμφανιστεί στη 16η και προτελευταία θέση, στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.Ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει την Πέμπτη 16 Μαΐου και ο τελικός το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 22:00.

Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 και από το κανάλι υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής στον τελικό θα ανακοινώσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας του metal rock Gus G (Κώστας Καραμητρούδης).

Η σειρά εμφάνισης στον ημιτελικό της Τρίτης 14 Μαΐου:

Κύπρος

Μαυροβούνιο

Φινλανδία

Πολωνία

Σλοβενία

Τσεχία

Ουγγαρία

Λευκορωσία

Σερβία

Βέλγιο

Γεωργία

Αυστραλία

Ισλανδία

Εσθονία

Πορτογαλία

Ελλάδα

Άγιος ΜαρίνοςΔείτε το επίσημο video clip της ελληνικής συμμετοχής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ