MasterChef: Τα φαβορί και οι ανατροπές πριν τον μεγάλο τελικό – ΦΩΤΟ

Το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το έχουμε δει από την αρχή αυτού του κύκλου.

Το reality μαγειρικής εκπλήσσει συνεχώς το τηλεοπτικό κοινό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά.Όπως λένε και οι κριτές, το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το έχουμε δει τόσο από τις δοκιμασίες, τις στρατηγικές και τις αποχωρήσεις.

Ο Μανώλης κέρδισε το Silver Award και αυτό σφράγισε κατά κάποιον τρόπο την συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό, όπως και ο Χρήστος, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια των συμπαικτών του, των κριτών, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.

Η επιστροφή του Τάσου στο σπίτι του MasterChef είχε ως αποτέλεσμα να έρθει σε ρήξη με τον καλό του φίλο Σταμάτη, ο οποίος απογοητεύτηκε από την συμπεριφορά του και τον οδήγησε σε βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Πάνος έχει αποδείξει ότι είναι καλός στην κουζίνα και αποφεύγει τις κλίκες και τις ίντριγκες. Η μοναδική φορά που ανέβασε τους τόνους ήταν όταν βρέθηκε αρχηγός και ο τρόπος που κινήθηκε δεν άρεσε σε αρκετούς.

Ο Χαράλαμπος επέστρεψε και δείχνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Για την Σπυριδούλα έχει γίνει αρκετή συζήτηση τόσο εντός του παιχνιδιού όσο και στα social media, αλλά και για τις ατάκες της. Η Σπυριδούλα έχει δείξει πως θέλει να… «το σηκώσει» και να είναι η πρώτη γυναίκα MasterChef.

Ο Παντελής, ο οποίος είναι η ήρεμη δύναμη του reality μαγειρικής δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά του και τους χρόνους του, αλλά τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να κερδίσει την εύνοια της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ