Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Πιέζουν για εκλογές τον Μάιο!», κυκλοφορεί η Realnews και αποκαλύπτει ότι Βερολίνο και Βρυξέλλες φοβούνται εκτροχιασμό της οικονομίας

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε:

– Αξιωματούχοι της Ε.Ε. και της γερμανικής κυβέρνησης διαμηνύουν πως η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα μπορούσε να απειληθεί στην περίπτωση που υπάρξει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος χαλάρωσης και παροχών μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο.

– Ανάλογα μηνύματα εκπέμπονται και από τις αγορές, που δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την περίπτωση που η χώρα συνεχίσει να βρίσκεται σε μια ατέρμονη, άτυπη προεκλογική περίοδο.

– Μάιο “ψηφίζει” και ο πρόεδρος της Goldman Sachs και πρώην πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πόρισμα καταπέλτης για το Mάτι: Βαριές ευθύνες στην Πυροσβεστική. Στρατηγός αρνήθηκε να πάει στην πυρκαγιά.

– Υποπτες κινήσεις Τούρκων που αγοράζουν παράνομα γη σε στρατηγικά σημεία της Λέρου.

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η αντίδραση στο στρατόπεδο της Ν.Δ. όταν αποδειχθεί ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα».

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Είναι πολύ αμφίβολο αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί να κυβερνήσει και τυπικά μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου».

– Η μεγάλη απάτη με τα βιολογικά προϊόντα. Ανυπαρξία κρατικού ελέγχου.

– Εγκλημα στη Σητεία: «Είχε πει στην Κατερίνα ότι θα τη σκοτώσει και μετά θα παραδοθεί», αποκαλύπτει στην «R» στενή συγγενής του θύματος.

– Υπόθεση Κοεμτζή. Τώρα απειλούν και την αδελφή της άτυχης φοιτήτριας.

– Γιάννης Τοπαλούδης: «Οι βιαστές της κόρης μου κρύβουν την αλήθεια». Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης πιστεύει ότι οι φίλες της άλλαξαν τις καταθέσεις τους επειδή φοβούνται.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο πελαργός φέρνει κόρη. Η Κλέλια Ρένεση θα γίνει μαμά σε δύο μήνες. Η λαμπερή ηθοποιός και ο σύντροφός της Μανού Τσάο περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για μυστικό γάμο τους.

– Χωρισμός βόμβα. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς και η κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, Ναταλία, ακολουθούν πλέον, σύμφωνα με πηγές της «R», διαφορετικούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια γάμου.

– «Η ζωή μου είναι ροζ!». Η Βίκυ Κάβουρα αφήνει για πρώτη φορά να εννοηθεί ότι είναι ερωτευμένη, αλλά δηλώνει αποφασισμένη να προστατέψει την προσωπική της ζωή.

– «Εζησα έναν εφιάλτη!». Η Πέμη Ζούνη εξομολογείται στην «R» πως πανικοβλήθηκε όταν έμαθε ότι κινδύνευε σοβαρά η υγεία της κόρης της και μετέβη στο Λονδίνο, όπου όλα πήγαν καλά.

– «Απόδραση» στα Γιάννενα. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μαζί με τον μοναχογιό τους Μάξιμο και καλούς τους φίλους, απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης.

– Ελεύθερος και ωραίος. Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος φέρεται να είναι σε σχέση, αλλά δηλώνει πως απολαμβάνει τη μοναξιά του.

– Τανιμανίδης-Μπόμπα. Δεύτερο σπίτι τους η Καραϊβική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ