Σήμερα στη Realnews: «Διάσημοι συγγραφείς» της DK Books

Ένα υπέροχο βιβλίο από την DK Books που «φιλοξενεί» τις συναρπαστικές ιστορίες – ζωής και έργου – 80 και πλέον μεγάλων πεζογράφων και ποιητών από τον μεσαίωνα μέχρι σήμερα.

Γνωρίστε τους σπουδαιότερους συγγραφείς του κόσμου, από τον Σαίξπηρ και την Τζέιν Όστεν μέχρι τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες και την Τόνι Μόρισον.

Η παρουσίαση κάθε πεζογράφου, θεατρικού συγγραφέα ή ποιητή ξεκινάει μ’ ένα εντυπωσιακό πορτραίτο και συνεχίζει με πληροφορίες για τη ζωή, τις φιλίες, τους έρωτες, τις αντιπαλότητες και όλα τα γεγονότα που επηρέασαν το έργο του, ενώ δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους χαρακτήρες, τις πλοκές και τα σκηνικά που επινόησε.

Ένα βιβλίο γεμάτο φωτογραφίες και ζωγραφικά έργα με τα σπίτια, τα γραφεία και προσωπικά αντικείμενα των δημιουργών, σελίδες με χειρόγραφα, πρώτες εκδόσεις, αλληλογραφίες, μέσα από τα οποία παρουσιάζονται οι βασικές ιδέες, το λογοτεχνικό ύφος και οι θεματικές τις οποίες επεξεργάστηκε ο καθένας, ενώ αποκαλύπτονται μυστικά που κρύβονται πίσω από τα σπουδαία μυθιστορήματα, διηγήματα, ποιήματα και θεατρικά έργα του κόσμου.

Μια εξαιρετική παρουσίαση στη ζωή και τους έρωτες συγγραφέων από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ