• Στα περίπτερα πάλι η "Ε"

  1:03 μμ, Σαββατο 23 Ιουν 2012 1:03 μμ, Σαββατο 23 Ιουν 2012

  Στα περίπτερα βρίσκεται σήμερα το τέταρτο απεργιακό φύλλο της «Ελευθεροτυπίας», έπειτα από απόφαση της γενικής συνέλευσης των απεργών εργαζομένων.

  Στην απεργιακή αυτή έκδοση, με πρωτοσέλιδο τίτλο "Ασκήσεις επί χάρτου", οι απεργοί της "Ε", σημειώνουν :"Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Εμείς οι απεργοί της "Ελευθεροτυπίας", με τη σημερινή, τέταρτη κατά σειράν απεργιακή έκδοση, διεκδικούμε από τη διοίκηση της ΧΚΤ άμεσες λύσεις για την επιβίωση της εφημερίδας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Δηλώνουμε παρόντες σε μια εποχή δύσκολη για τους 'Ελληνες πολίτες και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όσους αγωνίζονται. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τη θερμή ανταπόκρισή τους. Το προηγούμενο απεργιακό φύλλο έγινε ανάρπαστο, πουλώντας 36.000 αντίτυπα πανελλαδικά. Εμείς οι εργαζόμενοι της "Ε", δουλέψαμε με πάθος και μεράκι για την απεργιακή αυτή έκδοση. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη.

  Το απεργιακό φύλλο εκδίδεται με δανεικό ΑΦΜ, και τα έσοδα του θα πάνε στο απεργιακό ταμείο, ώστε να ενισχυθεί τόσο ο αγώνας των απλήρωτων εργαζομένων, όσο και η οικονομική τους στήριξη.

  Έκτός απ΄αυτό το φύλλο, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν άλλα δυο, στις 23 και 30 Ιουνίου.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα