Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν με τον νέο ΕΝΦΙΑ», κυκλοφορεί η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρο το τελικό σχέδιο για τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε:

– Τι προβλέπεται για την καθεμία από τις 13.000 ζώνες της χώρας.

– Αυξημένες έως 30% οι νέες τιμές σε παραθαλάσσιες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη και Επτάνησα.

– Σε ποιες γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα μειωθεί ο λογαριασμός για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε: – 14 συναντήσεις Σημίτη – Χριστοφοράκου σε δύο χρόνια! Τι αποκαλύπτει η γραμματέας του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens.

– Δημοσκόπηση της MRB για την «R»: Εθνική συνεννόηση για την επόμενη μέρα ζητούν 7 στους 10 Ελληνες. «Βέτο» των πολιτών στη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια.

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η Ελλάδα και πρέπει και μπορεί να επιτύχει μια αυτοδύναμη έξοδο στις αγορές».

Λευτέρης Αυγενάκης: «Θα έχουμε σύντομα εκλογές και σίγουρα μέσα στο 2018».

– Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Το διαζύγιο, το διαμέρισμα και οι μοιραίοι διάλογοι.

– Η Μάρω Λύτρα μιλά στην «R» για το πρόσωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά: «Είναι μεγάλο όνομα και φοβάμαι μήπως με θάψει».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η εκρηκτική εξομολόγηση του Λάκη Λαζόπουλου: «Ζούμε στη… χούντα των social media!». «Μια ζωή πάλευα με λιοντάρια», λέει στην «R» ο πολυσχιδής δημιουργός, τονίζοντας ότι ο κόσμος είναι στο πλάι του και πως είναι κοντά στο να κλείσει συνεργασία με τον ΑΝΤ1.

– «Πιο μόνη… δεν γίνεται». Η Ελλη Κοκκίνου απαντά με χιούμορ στις φήμες επανασύνδεσης με τον Γιώργο Μπόγρη και δίνει ευχές για το νέο έτος.

– «Να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας». Η Μαρία Μπεκατώρου θυμάται την πρώτη της «συνάντηση» με τον Αϊ-Βασίλη και ανυπομονεί να περάσει τα Χριστούγεννα αγκαλιά με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

– «Δεν παντρεύομαι». Η παρουσιάστρια Αννα – Μαρία Βέλλη ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύουν οι φήμες πως ντύνεται νύφη στο πλευρό του τραγουδιστή Αρη Μακρή.

– Κεραυνοβόλος έρωτας. Ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης είναι ζευγάρι με τη γοητευτική ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Αντωνά.

– «Τη θαυμάζω τη Μαίρη». Ο ανερχόμενος ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης δηλώνει πολύ ερωτευμένος με την παρουσιάστρια – ηθοποιό Μ. Συνατσάκη.

– Ερωτικά Χριστούγεννα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα περάσουν τις γιορτινές μέρες στην πανέμορφη Χίο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ