Ο Ελληνικός 93,2 απέκτησε «φωνή» και άνοιξε μικρόφωνα τη Δευτέρα 18/12

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 9:32 το πρωί ο Ελληνικός 93,2 απέκτησε «φωνή»!

Στην έναρξη αυτού του «ταξιδιού» στον αέρα, ο Ελληνικός 93.2 είχε κοντά του τους ανθρώπους που χρωμάτισαν με τις φωνές τους τις μέρες μας και κράτησαν συντροφιά στους χιλιάδες φίλους που απέκτησε ο Ελληνικός όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ελληνικός 93,2 γιόρτασε την έναρξη του νέου προγράμματος του μ’ ένα ολοήμερο πάρτι που ξεκίνησε στις 9:32 το πρωί ανοίγοντας τα μικρόφωνα του σε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ευχή και μια μικρή κουβέντα.

Με οικοδεσπότες τους παραγωγούς του σταθμού, ο Ελληνικός 93,2 υποδέχτηκε στο στούντιο τους παρακάτω καλλιτέχνες :

Imam Baildi, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Δήμητρα Γαλάνη, Καίτη Γαρμπή, Ευστάθιο Δράκο, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θέμη Καραμουρατίδη, Βίκυ Καρατζόγλου, Στέφανο Κορκολή, Κώστα Λειβαδά, Κώστα Μακεδόνα, Σοφία Μανουσάκη, Κωστή Μαραβέγια, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκο Μερτζάνο, Ρένα Μόρφη, Δημήτρη Μπάση, Πάνο Μουζουράκη, Γιώτα Νέγκα, Γιώργο Νταλάρα, Ζωή Παπαδοπούλου, Αντώνη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Μαρίζα Ρίζου και Μπάμπη Στόκα. Τηλεφωνικά έδωσαν τις ευχές τους ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Έλενα Δημητράκη, ο Δημήτρης Μάρκος, η Σαπφώ Ματσιώρη και ο Διονύσης Καστόρας είναι οι «φωνές» του Ελληνικού 93,2 που θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα του:Δευτέρα – Παρασκευή06:00 – 10:00 Έλενα Δημητράκη

10:00 – 14:00 Δημήτρης Μάρκος

14:00 – 18:00 Σαπφώ Ματσιώρη

18:00 – 22:00 Διονύσης Καστόρας Συντονιστείτε στον Ελληνικό 93,2!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ