Nomads: Τι θα γίνει στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας – ΦΩΤΟ

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της ομάδας των “Ωκεανών” και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δεν θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης μαζί με τον Μάνο Πίντζη. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το σημερινό αγώνισμα για την ατομική ασυλία θα διεξαχθεί σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο οι παίκτες θα παίξουν ανά ζευγάρια που θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Οι 3 νικητές και ο 2ος καλύτερος βάσει χρόνου θα προκριθούν στον επόμενο γύρο.

Οι παίκτες θα περπατήσουν έχοντας κύβους κάτω από τα πόδια τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περάσουν πάνω από τις ξύλινες δοκούς και να ισορροπήσουν επάνω στην επικλινή ράμπα.

Οι 4 που θα πάνε στους ημιτελικούς θα παίξουν ανά ζευγάρια βάσει κλήρωσης στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Εκεί, κρατώντας τα πολύγωνα κομμάτια ενωμένα και ισορροπώντας το μπαλάκι πάνω σε αυτά θα πρέπει να περάσουν τα ξύλινα εμπόδια και την τραμπάλα, ώστε να φτάσουν στο τέρμα. Οι δυο νικητές θα περάσουν στον τελικό. Εκεί θα πρέπει να ανέβουν στις δυο ειδικές πόρτες και εκείνος που θα κρατηθεί για περισσότερη ώρα θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ