H Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Πλειστηριασμοί πέντε αστέρων!» κυκλοφορεί από το Σάββατο η Realnews και αποκαλύπτει ότι η τρόικα έβαλε στο στόχαστρο τουριστικά «φιλέτα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι δανειστές θέλουν να βγουν στο «σφυρί» ξενοδοχεία και βίλες σε Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο και Χαλκιδική.

– Οι ιδιοκτήτες τους είναι επιχειρηματίες με δάνεια άνω του 1 εκατ. ευρώ τα οποία εδώ και χρόνια δεν εξυπηρετούνται.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ξαφνικά ο σουλτάνος στην Ελλάδα. Τι γυρεύει ο Ερντογάν στο παζάρι; Γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας ρίχνει γέφυρες στην Αθήνα μετά την απομόνωσή του από Βερολίνο και Ουάσιγκτον.

– Ποιες νέες βάσεις ζητούν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα και τι επιδιώκει η Αθήνα.

– Κύκλωμα εκμετάλλευσης μεταναστών. Πωλούν άδειες παραμονής έναντι 1.000 €.

– Ελλάς το μεγαλείο σου: Αυθαίρετα και… στη Μακρόνησο! Εντολή του υπουργείου Περιβάλλοντος για άμεση κατεδάφιση 30 παράνομων εξοχικών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις: – Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Να συσταθεί ευρωπαϊκή υπηρεσία πληροφοριών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Νίκος Βούτσης: «Το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων θα έρθει στη Βουλή εντός της παρούσης περιόδου».

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Η Ν.Δ. ήταν, είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η γυμνή αλήθεια της Μαίρης. Η Μ. Συνατσάκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Λίγο πριν βγει ολόγυμνη στη σκηνή στο μιούζικαλ «Hair», δίνει στην «R» την πρώτη της συνέντευξη για το νέο «στοίχημά» της, δηλώνει πολύ ευτυχισμένη πλάι στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και αποκαλύπτει πως θέλει πολύ ένα παιδί.

– Σε τροχιά γάμου Τάνια και Πάνος. Η Τ. Τρύπη εδώ και λίγες εβδομάδες ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον προπονητή ποδοσφαίρου Πάνο Οικονόμου και τις κόρες της, ενώ όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει να ντυθεί νύφη.

– Ερωτικός… ωκεανός! Το «Nomads» του ΑΝΤ1 έφερε πολύ κοντά τον πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Γιώργο Κατσινόπουλο και την προπονήτρια στίβου Δήμητρα Φραντζή, που ανήκουν στην μπλε ομάδα.

– Ξαφνικός χωρισμός. Ο άσος της Εθνικής ποδοσφαίρου Τάσος Δώνης και η καλλονή φοιτήτρια Μαριάννα Μαρκοπούλου δεν είναι πια ζευγάρι, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

– Βαφτίζουν τον γιο τους Ιερώνυμο. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα θα δώσουν στο πρώτο τους παιδί το όνομα του Αρχιεπισκόπου.

– Γκρίζα σύννεφα για Πατρίτσια – Τζορτζ. Μπορεί μια κοινή φωτογραφία της Π. Μίλικ – Περιστέρη και του Τζ. Παπακώστα να έφερε φήμες επανασύνδεσής τους, το γυαλί όμως έχει ραγίσει.

– Ματ Ντέιμον. Ενας αλλιώτικος σταρ ανοίγει την καρδιά του στην «R».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ