Ποιοι φιναλίστ του Survivor απείλησαν να φύγουν – Γιατί μετέφεραν τους παίκτες σε ξενοδοχείο

Στον αέρα κινδύνευσε να τιναχτεί η τελική φάση του Survivor,καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, δύο φιναλίστ του ριάλιτι απείλησαν την παραγωγή ότι θα αποχωρήσουν.

“Κόκκινο” χτύπησε η αγωνία το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησαν επίμονα από τους υπεύθυνους του ριάλιτι να πάνε μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο Άλσος Βεΐκου, όπου τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο αποχώρησης. Η άρνηση της παραγωγής όμως εξόργισε τους δύο παίκτες και όπως αναφέρουν πηγές του enikos.gr ένας από τους δύο είπε “θα φύγουμε από το σπίτι”.

Τα τηλέφωνα πήραν “φωτιά” και τελικά οι δύο παίκτες κατάλαβαν πως δεν θα τους επιτρεπόταν να δουν το επεισόδιο ενώ οι φωνές τους αναστάτωσαν τη γειτονιά, όπου βρισκόταν το σπίτι στα βόρεια προάστια και στο οποίο μετέβησαν μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα. Έτσι η παραγωγή αποφάσισε να τους μεταφέρει σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Λαγονήσι, όπου μετέβη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού επεισοδίου.

Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία για τη διεξαγωγή του αποψινού ημιτελικού του Survivor. Χθες στο Άλσος Βεΐκου πεζή περιπολία πραγματοποίησαν τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Τάξης Γαλατσίου, ενώ μαζί τους ήταν και αξιωματικοί από την Κρατική Ασφάλεια.

Σήμερα πριν ο χώρος δοθεί στους υπεύθυνους της παραγωγής, την περιοχή θα ελέγξει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛΑΣ που θα ερευνήσει το αμφιθέατρο για τυχόν ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ