Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “Ο Ερντογάν τους έκανε Τούρκους!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι Μέρκελ και Μακρόν είναι έξαλλοι με τον σουλτάνο της Άγκυρας.

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αποκαλύπτει “πώς αντέδρασαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες όταν ο Αλέξης Τσίπρας τούς ενημέρωσε για το τι ζήτησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό”. “Είναι σαν τον Πούτιν. Ο,τι κι αν του δίνεις, ζητάει περισσότερα”, είπαν στη διάρκεια του δείπνου της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. η καγκελάριος της Γερμανίας και ο Πρόεδρος της Γαλλίας, αναφερόμενοι στον Τ. Ερντογάν.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τζέφρι Πάιατ, Aμερικανός πρέσβης στην Αθήνα – αποκλειστική συνέντευξη: “Δεν έχει μειωθεί η δέσμευση των ΗΠΑ να βοηθήσουν την Ελλάδα” – “Οι αμερικανικές επιχειρήσεις αναζητούν ξεκάθαρα σημάδια σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις”.

– Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Το μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού για την περιπέτεια με την υγεία του.

– Νίκος Βούτσης: “Μετά τις αρχές του φθινοπώρου του 2018 οι οριστικές αποφάσεις για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών”.

– Λευτέρης Αυγενάκης: “Η κυβέρνηση όπου και να βάζει τον πήχυ περνά από κάτω”.

– Ο Γιάννης Σμπώκος μιλά στην “R” μέσα από τη φυλακή: “Δεν έχω καταφέρει να συγχωρήσω τον Άκη”. Τι λέει για τις μίζες και τους κρυφούς λογαριασμούς.

– Ποιος αγόρασε τη μεζονέτα της Δήμητρας Λιάνη στην Εκάλη.

– Αμερικανική μανία με το ελληνικό σουβλάκι. Η νέα διατροφική συνήθεια των κατοίκων της Ν. Υόρκης. Πληρώνουν 8,95 δολάρια για μια πίτα με γύρο.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ηγεσία, λαός και Τύπος, ενωμένοι θα σώσουν την πατρίδα!..”. Ο Χρ. Πασαλάρης σημειώνει: “Αν η πολιτική ηγεσία μονιάσει και συμπήξει κοινό μέτωπο με τον λαό και τον Τύπο, η πατρίδα θα βγει από την κρίση της οκταετίας. Ο Ελληνικός Τύπος είναι όμως βυθισμένος σε επικίνδυνη κρίση και την ευθύνη έχουν τόσο η Πολιτεία όσο και οι “μιντιάρχες”, κάποιοι από τους οποίους είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα. Μεγαλύτερη όμως ευθύνη έχουν οι ίδιοι οι λειτουργοί του Τύπου, καθώς κάποιοι από τους επωνύμους του έχουν θέσει ως μοναδικό στόχο τους τον, έστω και αμαρτωλό, ευδαιμονισμό τους”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“ “Η καριέρα είναι χολέρα” έλεγε ο Καρανίκας. Τώρα για να αντιμετωπίσει τη χολέρα της καριέρας του, λαμβάνει υπερωρίες, οδοιπορικά, έξοδα παραστάσεως, εξτραδάκια και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Μυστικό ειδύλλιο για Σωτήρη και Υρώ. Καινούργιος έρωτας στο θεατρικό σανίδι. Οι ηθοποιοί Σ. Καλυβάτσης και Υ. Λούπη έγιναν ζευγάρι τον χειμώνα, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση “Οι πρωταγωνίστριες”, αλλά φρόντισαν όλο αυτό το διάστημα να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

– Ο φύλακας άγγελος της Νάντιας. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ν. Μπουλέ έχει έρθει πολύ κοντά με τον νεαρό θεατρικό επιχειρηματία Γιώργο Ισαάκ, με τον οποίο πρόσφατα συνεργάστηκε στο δυνατό μιούζικαλ “Evita”.

– Ναι στη συγκατοίκηση, όχι στον γάμο. Η Δήμητρα Ματσούκα έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του αγαπημένου της Πέτρου Κόκκαλη, αλλά διαψεύδει τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται τον Αύγουστο.

– Ερωτικό καλοκαίρι για Σαμαρά – Κομμάτα. Την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους βιώνουν ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η ανερχόμενη ηθοποιός.

– “Θα ήθελα να γίνω νέα μαμά”. Η νεαρή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου λέει στην “R” ότι με τον σύντροφό της Ρένο Ρώτα σκέφτονται να συγκατοικήσουν.

– Άννα Παναγιωτοπούλου: “Από την “Dolce Vita”, γίναμε όλοι “Survivors” ”.

– “Δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης”. Ο Άρης Σοϊλέδης μιλά στην “R” για τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ