Έξαλλος ο Παπαδάκης με τις κριτικές

 Έξω φρενών έγινε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης, όταν κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης που είχε ανάψει στην εκπομπή του, αναγκάστηκε να βάλει διαφημίσεις «κόβοντας» τους καλεσμένους του κι εκείνοι του παραπονέθηκαν. Αυτό προκάλεσε ένα – ακόμα – οργισμένο ξέσπασμα του δημοσιογράφου  στον αέρα του Πρωινού, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ωρύεται πως “εγώ δεν προσφέρομαι για σάκος του μποξ” !

“Επειδή έχω κατηγορηθεί”, είπε “πρέπει να σας πω το εξής. Έχω γίνει σάκος του box τώρα τελευταία. Και θέλω την προστασία τη δική σας. Καταρχήν δεν πέφτουν από εδώ οι διαφημίσεις! Υπάρχει ένα μηχάνημα. Δείξτε το μηχάνημα ρε παιδιά μην τρελαθώ. Το LMS, το μηχάνημα το οποίο είναι «φορτωμένο» με διαφημίσεις, βρίσκεται 17 χιλιόμετρα από εδώ. Δεν είμαι εγώ ένας Σούπερμαν που κάνε έτσι, βάλε διαφημίσεις γιατί μιλά ο Λαφαζάνης ή κάνε έτσι γιατί μιλάει η Δούρου ή κάνε έτσι γιατί μιλά ο Κασιδιάρης! Ελάτε πρώτα να δείτε πως είναι διαμορφωμένη αυτή η κατάσταση εδώ και μετά ψάχνετε για σάκους του box! Εγώ δεν προσφέρομαι!”

Σημειωτέον, πως – εκτός από το άρθρο του Κωνσταντίνου Ζούλα που επέκρινε τη στάση του στο επεισόδιο και για το οποίο έχει δηλώσει πως θα κάνει μήνυση –  το Σαββατοκύριακο, ο παρουσιαστής έγινε δέκτης αιχμηρών σχολίων και κριτικών και από άλλες εφημερίδες. Στα “Νέα”, η Πόπη Διαμαντάκου, έγραψε ότι όλο αυτό το σκηνικό ουσιαστικά εξυπηρετούσε…: “Την τηλεόραση της ηδονοβλεψίας και της σύγχυσης. Την τηλεόραση που ταυτίζει την υψηλή τηλεθέαση με υψίστη δημοκρατική λειτουργία, ώστε να καθαγιάζονται επιλογές της που γίνονται με όρους θεάματος και υπηρετούν τον λαϊκισμό”. Σκληρό ήταν και το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη στο “Βήμα της Κυριακής”: “Δώστε στον τηλεοπτικό λαό φωνές, νταηλίκι, καβγά, ριάλιτι και χυδαιότητα, φωνάζουν πολλοί συντελεστές που στήνουν εκπομπές και τώρα δηλώνουν σοκαρισμένοι και έκπληκτοι για τα όσα συνέβησαν. Πόσοι εξ’ αυτών έτριβαν τα χέρια τους από ευχαρίστηση όταν σε μια νεκρή τηλεοπτική περίοδο τα αίματα άναψαν εντελώς ανέξοδα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ