• "Δεν ξέρω αν θα υπάρχουμε"

  11:13 πμ, Δευτέρα 14 Μάι 2012 11:13 πμ, Δευτέρα 14 Μάι 2012

  Ο διευθυντής ενημέρωσης του Star Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε στην εφημερίδα "Real life" για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης, to lifestyle και εξηγεί γιατί κόπηκε η εκπομπή της Ράλλη.

  Ποιο είναι το πλάνο του για του χρόνου;

  "Ειλικρινά δεν ξέρω! Δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχουμε και εμείς. Πήγαμε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου με τον πρόεδρο του σταθμού και σταματήσαμε να μιλάμε… Χωρίς να έχουμε καμία διαφωνία. Κοιταχτήκαμε και είπαμε, μα θα υπάρχουμε του χρόνου; Θα υπάρχει το Mega; Θα υπάρχει ο ANT1; Τα πράγματα είναι τραγικά αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κύριος Βαρδινογιάννης βάζει κάθε χρόνο 20 -25 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του στο Star, όπως και άλλοι μέτοχοι…".

  Η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη κόπηκε λόγω περικοπών; τι απαντά ο ίδιος;

  "Δεν ήταν μόνο περικοπή το θέμα της Ράλλη. Η εκπομπή δεν πήγαινε όπως περιμέναμε, παρά τις προσπάθειες που κάναμε και εγώ και οι συνεργάτες μου. Μερικές κινήσεις είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είχα την πολυτέλεια να την κρατήσω".

  Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το lifestyle στην Ελλάδα έχει πεθάνει…

  "Αλλάζει πια ο Έλληνας, το είδαμε και από τον τρόπο που ψήφισε στις εκλογές. Θα δούμε τι έχει πεθάνει και τι δεν έχει πεθάνει όταν κατασταλάξουν τα πράγματα, τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Τώρα έχουμε ένα θυμωμένο, οργισμένο λαό σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε μια φτώχεια που έχει ξεπεράσει τα όρια και αυτό δίνει τον τόνο της καθημερινής μας ζωής. Πάντως, ως λαός έχουμε πάρει το βραβείο της αποτυχίας".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα