“Έχω πέσει στα πατώματα”

Ο πρωταγωνιστής της  σειράς το “Αμάρτημα της Μητρός μου” Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μίλησε στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ για τις πληρωμές στο σήριαλ.Ο γνωστός ηθοποιός ανήκει σε αυτούς που συμφώνησαν να πάρουν τα πρώτα τους χρήματα από τη σειρά μέσα στο καλοκαίρι…”Ναι, με τα νέα ήθη και έθιμα των τηλεοπτικών προγραμμάτων, έχω μπει για γύρισμα από τις 28 Μαρτίου κι έχω συμφωνήσει να πληρωθώ στις 28 Ιουλίου -πέντε μήνες μετά! Θα πληρωθώ όμως; Τρέμω με όσα βλέπω να γίνονται γύρω μου. Πληρώνω για να πηγαίνω στους χώρους που γίνονται τα γυρίσματα -απ’ τη Βραυρώνα στην Εκάλη κι από εκεί στην Εθνική Αθηνών Λαμίας- αλλά όχι, δεν ήρθε η ώρα να πληρωθώ. Ελπίζω να συμβεί αυτό, στην ώρα του!”

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι ένας ακόμα από τους ηθοποιούς που έχουν “ρίξει” το κασέ τους, από τότε που άρχισε η κρίση.

“Έχω πέσει στα πατώματα, μπορείς να πεις! Αστειεύομαι, τι να κάνω; Κατέβηκα πάρα πολύ στα χρήματα που έπαιρνα παλαιότερα. Ένα 50% μπορώ να σου πω! Και βέβαια δεν ήμουν ποτέ από τους ακριβοπληρωμένους. Ήμουν στην κατηγορία “ο πιο φτηνός από τους ακριβούς”. Κι όμως αναγκάστηκα να γίνω και πιο φτηνός -οικονομικά μόνο!” 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ