Η Realnews που κυκλοφορεί

Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “Ρήτρα εκβιασμού” κυκλοφορεί η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η τρόικα απειλεί με αυτόματη λήψη νέων μέτρων και στέλνει τελεσίγραφο για τις απολύσεις στο Δημόσιο και τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “”Μαύρη τρύπα” ύψους 2,5 δισ. ευρώ στον Προϋπολογισμό του 2013 προβλέπουν οι ελεγκτές. ΔΝΤ και Κομισιόν ζητούν από την κυβέρνηση εντός 15 ημερών να ετοιμάσει τις λίστες με τους 25.000 δημοσίους υπαλλήλους που θα τεθούν άμεσα σε διαθεσιμότητα”. Επίσης, η Realnews αναφέρεται στη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Α. Σαμαράς και στις “κόκκινες γραμμές” που θέτουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Απολύστε” την τρόικα!”. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Η διαπραγμάτευση με τους υπαλλήλους που απαρτίζουν την τρόικα δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Είναι ανώφελη και αδιέξοδη. Αυτός ο “λογαριασμός” δεν βγαίνει. Απαιτείται εδώ και τώρα πολιτική διαπραγμάτευση στο ανώτερο δυνατό επίπεδο”.

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Αυτοί προσπαθούν να κλείσουν τον RealFM. Το “ισόβιο κονκλάβιο” του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συνεχίζει την επιχείρηση φίμωσης του “Αληθινού Ραδιοφώνου” με εξοντωτικά πρόστιμα.

– Ευάγγελος Βενιζέλος: “Στο σενάριο της αποτυχίας, το οποίο είναι απευκταίο και τραγικό, δεν θα τη γλιτώσει κανείς”.

– Γιώργος Καρατζαφέρης: “Ο Καραμανλής να απολογηθεί για το πώς διπλασιάστηκε το χρέος”.

– Στέλιος Σταυρίδης, πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ: “Η Ελλάδα λέει ότι θέλει επενδύσεις, αλλά τις διώχνει”.

– Στον εισαγγελέα τα πορίσματα για το πάρτι του “2004”: Μετά τις αποκαλύψεις της “R” η Δικαιοσύνη ερευνά πώς οι απίστευτες σπατάλες “βαφτίστηκαν” από τους ελεγκτές “χρηστή διαχείριση”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Η πατρίδα γεννά επαναστάτες! Ο λαός τούς περιμένει!..”.

Επίσης, διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ακόμη…

Ζήτησε και η “Πράβδα” του Στάθη ενενήντα οκτώ εκατομμύρια δάνειο όπως το Μega, αλλά ουκ έλαβε! Αντιθέτως της πήρανε και 30 ευρώ που φύλαγε για ώρα ανάγκης και τα σπρώξανε στην επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (για να δίνουν 98.000.000 δάνειο οι φουκαριάρες στους αναξιοπαθούντες θαλασσοδανειοφάγους). Αδικε ντουνιά

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Μικρό Παλάτι στην Πάτμο. Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον επιμένουν ελληνικά. Μετά την Αντίπαρο, ο σταρ του Χόλιγουντ έκανε “απόβαση” και στο νησί της Αποκάλυψης.

– Οταν η Ελενα το ρίχνει έξω. Η βουλευτής της Ν.Δ. Ε. Ράπτη άφησε για λίγο τα έδρανα της Βουλής και βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα, σε μία από τις σπάνιες εξόδους της.

– Σάκης Μπουλάς: “Είμαι ράμπο και θα τα καταφέρω”. Ο ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του και ξεφυλλίζει άγνωστες σελίδες της ζωής του.

– Τρυφερά φιλιά στις κερκίδες. Ο άσος του Ολυμπιακού Κ. Μήτρογλου και η αγαπημένη του κέρδισαν τις εντυπώσεις στο ΣΕΦ.

– Χρήστος Νικολόπουλος: “Ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την ιδέα ότι έγινα και εγώ κάποιος. Ηθελε να είμαι υπό τον ζυγό του”.

– Κοινή ζωή και σχέδια για γάμο. Νέα αρχή για τη Μαρία-Λουίζα Βούρου και τον Βασίλη Εμμανουηλίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ