Η απάντηση του Σταύρου Καπάκου στον Λάμπη Ταγματάρχη

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη δίνει ο πρώην Διευθυντής Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος.

Απαντώντας στον Λάμπη Ταγματάρχη που του ζήτησε χθες να διευκρινίσει τι εννοεί με τη φράση «ήρθα στην ΕΡΤ για δουλειά και όχι για δουλειές» και να εξηγήσει γιατί σιωπούσε επί 17 ολόκληρους μήνες και εν τέλει έκανε την καταγγελία – λάσπη μετά την αποπομπή του, ο κ. Καπάκος καλεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να αποχωρήσει από την ΕΡΤ.

«Κύριε Ταγματάρχη, απορώ πως είδατε τον εαυτό σας πίσω από την λέξη «δουλειές». Πραγματικά δεν εννοούσα τίποτα επιλήψιμο. Από την συνύπαρξή μας στην ΕΡΤ τις καθημερινές, γιατί τα Σαββατοκύριακα δεν είχα την ευκαιρία να σας βλέπω συχνά, θα καταλάβατε ότι δεν επιδιώκω ούτε αρέσκομαι στις δημόσιες σχέσεις, τις φανφάρες προς υφισταμένους, τις λαϊφστάιλ εμφανίσεις, την δημοσιότητα γενικώς» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σταύρος Καπάκος και συμπληρώνει:

«Φροντίζω δε να μην σηκώνω σκόνη στο πέρασμά μου. Προς τι λοιπόν η αχρείαστη επίκληση του εισαγγελέα; Το αχρείαστο «στάτους» της εξουσίας εννοούσα και φυσικά αναφερόμουν μόνο στον εαυτό μου. Εκτός κι αν εννοείτε τις δυο εκπομπές των οποίων το κόστος, με την έκφραση και μόνο της δικής μου διαφωνίας, μειώθηκε στο μισό! Δεν σας εγκαλώ γι’ αυτό, απλώς το αναφέρω επειδή εμφανίζεστε θιγμένος. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν ξέρω και μου έχει διαφύγει;… Γι αυτό όσο ακόμη είναι καιρός, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, θα ήταν φρόνιμο αν δεν μπορείς να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου, να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησής σου από την ΕΡΤ. «Αζημίως», όπως απαιτείς από εμένα…. Κατάλαβε λοιπόν ότι δεν είμαι του χεριού σου. Όπως λένε περιπαικτικά συνάδελφοι, που μας ξέρουν και τους δύο: είμαι «μυρμήγκι», είσαι «τζίτζικας»» αναφέρει ο Στ. Καπάκος.

 

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Ταγματάρχη στον Καπάκο: “Μικρά και μοιραία” ήταν τα νούμερα

Επιστολή με “καρφιά” του Καπάκου: Ήρθα στην ΕΡΤ για δουλειά, όχι δουλειές

Αυτός είναι ο νέος γενικός διευθυντής ενημέρωσης στην ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ