• H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα 09/10/2016

  1:44 μμ, Σαββατο 08 Οκτ 2016 1:44 μμ, Σαββατο 08 Οκτ 2016

  Με τίτλο: “Τώρα ζητούν και τα κλειδιά!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι “τα «κοράκια» των αγορών απαιτούν αλλαγή του νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια”.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

  -Τα ξένα funds πιέζουν την κυβέρνηση να τους παραδώσει εκτός από τη διαχείριση των οφειλών και τις υποθήκες των δανειοληπτών.

  -Χαρτοφυλάκιο 30 δισ. ευρώ επισφαλών τραπεζικών χορηγήσεων θα δοθεί για εκκαθάριση σε ξένες εταιρείες έως το τέλος του 2019.

  -Στον έλεγχό τους θα περάσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, σπίτια, οικόπεδα και καταναλωτικά δάνεια, αν γίνει δεκτή η ρύθμιση που προτείνουν.

  Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο: “Η μοίρα της πατρίδας αλλάζει προς το καλύτερο”. Ο Χρ. Πασαλάρης μεταξύ άλλων αναφέρει: “Αν οι αρχηγοί είχαν την πολιτική τόλμη να συνεργαστούν στα κορυφαία εθνικά θέματα, η πατρίδα θα είχε περάσει στην ανάκαμψη 4-5 χρόνια νωρίτερα!..”.

  Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

  - Ασφαλιστικό: Κρυφό έλλειμμα 12 δισ. ευρώ στο νέο Υπερταμείο. Κίνδυνος για νέες περικοπές σε όλες τις συντάξεις από το 2017.

  - Δημήτρης Κουτσούμπας: “Δεν αποκλείουμε «ηρωική» έξοδο της κυβέρνησης εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει”.

  - Μιλούν στην “R”: Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη.

  - Οι άγνωστοι διάλογοι Τσίπρα - Ιερώνυμου και το ξέσπασμα του Καμμένου.

  - Ο χορός των κατασκόπων γύρω από τον Καραμανλή.

  - Αποκάλυψη της “R” για την τραγωδία στην Αίγινα: Δεν οδηγούσε ο Λυκουρέζος; Δεν βρέθηκε DNA του 77χρονου στο πηδάλιο του μοιραίου ταχύπλοου, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.

  Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

  Και ο μεν Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ως άλλη Ηρωδιάς μαινόμενος, ζήτησε κι έλαβε την κεφαλή Φίλη στο πιάτο. Για τα θρησκευτικά. Για την ιστορία όμως; “Δεν βρίσκεται ένας Χριστιανός να βάλει μυαλό σ’ αυτό το κεφάλι;” - όπως θα έλεγε και ο κυρ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, παραφράζοντας την απελπισία του…

  Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

  - Μαρία Κορινθίου: “Με χτυπούν πισώπλατα”. Η λαμπερή ηθοποιός αποκαλύπτει στην “R” τι λένε οι ανταγωνίστριές της στους εργοδότες της για να της πάρουν τη θέση στη σκηνή και στην τηλεόραση.

  - Ερωτικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας και η γοητευτική Αθηνά Πικράκη λέγεται ότι έχουν έρθει και πάλι κοντά, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους.

  - “Χωρίσαμε, αλλά δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο”. Ο Κώστας Αποστολάκης επιβεβαιώνει στην “R” τον οριστικό χωρισμό του από την Πηνελόπη Πλάκα, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν πλέον ήρεμη, φιλική σχέση.

  - Νέα σύντροφος για τον Παύλο. Ο Π. Ευαγγελόπουλος, που επέστρεψε στην τηλεόραση, βρήκε την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της Δήμητρας Μεσιμερλή.

  - “Το θέατρο είναι έρωτας, αλλά όχι η ζωή μας”. Λίγο πριν ξεκινήσει το “Ημέρωμα της στρίγγλας”, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Ναυπλιώτου μιλούν για όλα στην “R”.

  Σήμερα στην Αγορά: Ρένα της Φτελιάς - Το βραβευμένο βιβλίο μαγειρικής & Μουσική Συλλογή

  Ρένα της Φτελιάς - Δημιουργίες της Ρένας και της θάλασσας

  Το βιβλίο της Ειρήνης Τόγια που κέρδισε την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό εκδόσεων μαγειρικής.

  Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

  Μαζί μια υπέροχη μουσική συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα