H Realnews σήμερα

H Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Στη φυλακή ακόμη και αν πληρώσεις!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το σχέδιο νόμου για τη φοροδιαφυγή. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα πάει στη Βουλή το νέο ποινολόγιο για τους φοροοφειλέτες. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου “οι διώξεις δεν θα αναστέλλονται ακόμη και αν οι παραβάτες δεχθούν να πληρώσουν ή προσφύγουν στα δικαστήρια”, ενώ ορίζεται ότι “με την εφαρμογή του νόμου σταματούν οι διοικητικοί συμβιβασμοί και η παροχή ευνοϊκών κινήτρων για όσους αποκρύπτουν φόρους”. Παράλληλα, προβλέπεται “άμεση δήμευση κινητής και ακίνητης περιουσίας όσων κατηγορούνται για φοροδιαφυγή, “ξέπλυμα” μαύρου χρήματος ή για ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες”. Ακόμη: “υποθηκεύεται η περιουσία των φοροφυγάδων που συλλαμβάνονται ώστε το Δημόσιο να εξασφαλίζει έσοδα έναντι των οφειλών τους”.

 

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

 

– “Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί” λέει στην R o Γιάννης Στουρνάρας και εξηγεί: “Θα τεθούν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια ώστε να προστατεύονται αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη”.

– Ανδρέας Παπαμιμίκος, γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ: “Οι βουλευτές είναι ήρωες καθώς βάζουν το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό”

– Αλέξης Μητρόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Η τρόικα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για την καταστροφή που προξένησε στην Ελλάδα”.

– Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το θάνατο του 19χρονου. Φίλοι του αδικοχαμένου Θανάση Καναούτη μιλούν στην R για τη μοιραία συμπλοκή στο τρόλεϊ.

– “Κλειδώνουν” οι δυο πρώτες συμβάσεις για τα πετρέλαια. Ο υπουργός Ενέργειας Γ.Μανιάτης θα καταθέσει στη Βουλή εντός του Σεπτεμβρίου τις συμφωνίες με τις εταιρείες για Ιωάννινα και Πατραϊκό.

 

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Το λαχείο της σωτηρίας” μόνο στα δικά μας χέρια”. Ο Χ.Πασαλάρης λέει “όχι” στην εθνική κατάθλιψη, “όχι” στις αυτοκτονίες, αλλά “ναι” σε εκείνη την πολιτική ηγεσία που θα αξιοποιήσει το τετραπλό λαχείο σωτηρίας της Ελλάδας: την τουριστική έκρηξη, τους υπόγειους θησαυρούς της, την πρωτοπόρα ναυτιλία της και το μοναδικό γεωπολιτικό πλεονέκτημά της.

 

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

 

Η χρυσή κληρονόμος, σύμφωνα με τις αγωγές, χρησιμοποίησε τα χρήματα για τη μεταφορά αλόγων και αθλητών από την Ευρώπη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αντί για την προώθηση του τουρισμού,

– Μια πριγκίπισσα για τον Αντώνη. Σύντομα πρόκειται να γίνουν γονείς ο γνωστός δημοσιογράφος Αντ.Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη.

– Χριστιάννα Γαργαροπούλου: Η νέα μούσα του Γκοτιέ είναι Ελληνίδα. Το 26χρονο μοντέλο εντυπωσίασε τον Γάλλο σχεδιαστή, που κατά τη διάρκεια της επίδειξής του στη Ρώμη συνομίλησε μαζί της στα ελληνικά.

– Ορέστης Τζιόβας: Το βράδυ ηθοποιός, το πρωί σερβιτόρος.

– Μαρία Πλάθα: Η εκρηκτική σύζυγος του νέου άσου του Θρύλου Μιγκέλ Τόρες.

– Ελένη Τσολάκη: “Αν τον Οκτώβριο δεν έχω δουλειά στην τηλεόραση, κάτι θα βρω για να επιβιώσω. Δεν είμαι ψώνιο” λέει η νεαρή παρουσιάστρια.

– Διάλεξαν χωριστούς δρόμους. Σύννεφα στη σχέση του τραγουδιστή Ησαΐα Ματιάμπα με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ