Τι ζήτησαν από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης οι εκπρόσωποι των καναλιών – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου, με τους εκπροσώπους των τεσσάρων υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την επόμενη ημέρα του υπό διαμόρφωση νέου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ, Κώστας Κιμπουρόπουλος, αναμένεται έως την ερχόμενη Παρασκευή η ολοκλήρωση του ελέγχου πόθεν έσχες των επιχειρηματιών, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθεί επισήμως ο πίνακας με τους νέους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εκπρόσωποι των καναλιών ζήτησαν από Γενικό Γραμματέα να καταβληθεί η πρώτη δόση του τιμήματος μετά την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο συνεδριάζει στις 16 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εξετάσει τα ασφαλιστικά μέτρα των καναλιών.

Τέλος, προβληματισμός εκφράστηκε από τους περισσότερους εκπροσώπους για την πλατφόρμα που επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση στο θέμα διαχείρισης του διαφημιστικού χρόνου, υποστηρίζοντας ότι επιχειρείται ένας κρατικός έλεγχος σε μια ελεύθερη αγορά. 

 

 Δείτε τις δηλώσεις των εκπροσώπων  των καναλιών από την ΕΡΤ:

 

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ για τους συναδέλφους τους στα κανάλια που δεν πήραν άδεια

Αδειάζουν τα γραφεία τους οι δημοσιογράφοι του MEGA – ΦΩΤΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ