Σήμερα στη Realnews: The Cook’s Book το κορυφαίο βιβλίο μαγειρικής

The Cook’s Book

Το κορυφαίο βιβλίο μαγειρικής για πρώτη φορά στα ελληνικά. Συνταγές βήμα – βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου με τεχνικές και φωτογραφίες. Λαχταριστές αλμυρές και γλυκές συνταγές, για να τις φτιάξετε στην κουζίνα του σπιτιού σας. Συνταγές από 18 διάσημους, κορυφαίους στο είδος τους σεφ (Φεράν Αντριά, Ατούλ Κοτσάρ, Μάρκους Γουέρινγκ, Σον Χιλ, Κεν Χομ, Ρικ Μπέικες, Στέφαν Φραντς, Πολ Γκέιλερ, Πίτερ Γκόρντον, Πιερ Ερμέ, Νταν Λέπαρντ, Γκρεγκ Μαλούφ, Κριστίν Μάνφιλντ, Μάικλ Ρομάνο, Χισαγιούκι Τακεούτσι, Ντέιβιντ Τόμσον, Τσάρλι Τρότερ, Νόρμαν Βαν Άκεν) από  την Ιαπωνία, το  Μεξικό, τη Μέση Ανατολή, την  Ταϊλάνδη, την  Ινδία, και την Κουζίνα του Νέου Κόσμου.

Τεχνικές για αφρούς από τον πατέρα της μοριακής κουζίνας, Φεράν Αντριά.

Οι κορυφαίοι Τσάρλι Τρότερ και Μάρκους Γουέρινγκ εξηγούν τεχνικές για το ψάρι και τα κρεατικά και δίνουν εντυπωσιακές συνταγές.

Ζύμες κάθε είδους από τον μάστορα του ψωμιού Νταν Λέπαρντ.

Λαχταριστά επιδόρπια και παγωτά από τον μετρ της ζαχαροπλαστικής, Πιερ Ερμέ.

Ο μοναδικός Σον Χιλ για τις σούπες.

Ο Πίτερ Γκόρντον για τα μυστικά των μπαχαρικών

Ο Ατούλ Κοτσάρ για τη μαγειρική της Ινδίας.

Ακόμη:

·        Πως σώζουμε τη μαγιονέζα όταν κόψει;

·        Πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;

·        Ποιό είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;

 

Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα

από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.

Μοιραστείτε το πάθος τους για το φαγητό, διευρύνετε το ρεπερτόριό σας

και μαγειρέψτε με επιτυχία κάθε φορά.

 

Ένας πλούσιος οδηγός που σου δείχνει όλες τις βασικές τεχνικές ώστε να γίνεις ένας ικανός μάγειρας» – Γκόρντον Ράμσεϊ, The Times

«…φανταστικό» – Daily Mail

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ