Η «Αγορά» του Δεκαπενταύγουστου

Με τίτλο «Ποιοι θα πληρώσουν “φουσκωμένο” ΕΝΦΙΑ» κυκλοφορεί η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει τα τελευταία στοιχεία από την εκκαθάριση του φόρου ακινήτων που δείχνουν ότι έρχεται βαρύς λογαριασμός για 2,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες.

Επίσης η «Αγορά»:

·       αποκαλύπτει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ασκεί πιέσεις στο παρασκήνιο για νέα μείωση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.

·       φέρνει στο φως την πρόταση-ανάσα για τα χρέη των επιχειρήσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, την οποία έχει υποβάλει η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου στον εκπρόσωπο της Κομισιόν στην τρόικα, Ντέκλαν Κοστέλο.

·       παρουσιάζει το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών για την πληρωμή διοδίων με το χιλιόμετρο, που θα εφαρμοστεί από το 2017.

·       δημοσιεύει συνέντευξη της Άννας Κορακάκη, του «χρυσού» κοριτσιού της σκοποβολής που «σήκωσε» την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος  δηλώνει: «Το ΤΑΙΠΕΔ πιθανόν λειτουργεί και σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος» και της βουλευτού της Ν.Δ., Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία υπογραμμίζει: «Η πολιτεία είναι απούσα από το Ανατολικό Αιγαίο».

 

Εκτάκτως σήμερα στην Αγορά: Looney Tunes DVD, Παραμύθια της Μ. Ασίας & Μουσική Συλλογή

Η εφημερίδα Αγορά παρουσιάζει… τα Looney Tunes!

Οι περιπέτειες του Μπαγκς Mπάνι, του Ντάφι Ντακ, του Τουίτι, του Ταζ και όλων των αγαπημένων ηρώων των Looney Tunes για πρώτη φορά σε εφημερίδα. Κάθε Σάββατο, τα καλύτερα επεισόδια,  μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο του DVD:

Ένα υπέροχο βιβλίο με «Τα λαϊκά παραμύθια της Μικράς Ασίας»

Και μια καλοκαιρινή μουσική συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ