O Μουτσινάς και η Ηλιάκη επιστρέφουν στον Alpha

Στο… τηλεοπτικό τους σπίτι επιστρέφουν Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη, δυο χρόνια αφότου έριξε τίτλους τέλους στο «Δέστε τους».

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Alpha, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Τους αγαπήσατε στο «Δέστε τους». Τώρα… ξαναδέστε τους!

Από το φθινόπωρο, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη έρχονται ξανά στον ALPHA.

Δύο άνθρωποι που σφράγισαν την τηλεοπτική ζώνη 16:00 – 18:00 γυρίζουν στο τηλεοπτικό τους σπίτι, σηκώνουν τα μανίκια και ετοιμάζουν την -άτιτλη ακόμα- νέα τους εκπομπή, με εφόδια το χιούμορ, την αμεσότητα, την παρέα.

Γιατί οι άνθρωποι που έγιναν δικοί μας, επιστρέφουν πάντα εκεί που τους αγαπήσαμε».

Να σημειώσουμε ότι η μεταγραφή-βόμβα, «έσκασε» μόλις δυο εβδομάδες αφότου ο Δήμος Βερύκιος είχε δηλώσει «στον αέρα» του «Happy Day»:

«Ο Μουτσινάς στον Alpha μόνο ως τουρίστας θα έρθει! Όποιος φεύγει, δύσκολα επιστρέφει και, τις περισσότερες φορές, δεν επιστρέφει… Άλλωστε, ο Νίκος καλό παιδί, δεν έκανε και τίποτα παραπάνω από την Κωνσταντίνα. Αφού έχουμε την Κωνσταντίνα (…)Είπα ότι ο Νίκος, αφού έκλεισε την πόρτα στον Alpha, δεν μπορεί να ξανανοίξει. Στο σύγχρονο management, όποιος φεύγει από μία επιχείρηση… Για καλή ώρα εγώ, φτάνω στα όριά μου μαζί σου, δεν θέλω και πολύ, φεύγω! Αν φύγω από τον Alpha δεν μπορώ να ξαναγυρίσω. Τι το ‘χω; Δίπορτο; Το μοναστήρι είναι που έχει τις πολλές πόρτες; Και στο μοναστήρι υπάρχει μόνο μία πόρτα, από εκεί μπαίνεις η βγαίνεις. Και ο Νίκος, πλέον, μόνο ως τουρίστας μπορεί να έρθει… στο Μπάκιγχαμ!».

 

Δείτε επίσης:

Λιποθυμικό επεισόδιο για την Ναταλία Γερμανού – BINTEO

To “αντίο” του World Party στο τηλεοπτικό κοινό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ