Το ξέσπασμα της Κορομηλά για την συνέντευξη στον Φουρθιώτη

Έξαλλη είναι η Ρούλα Κορομηλά, με αφορμή την συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κανάλι “Ε” και την οποία είχε προαναγγείλει ο Μένιος Φουρθιώτης το Σάββατο. 

Τελικά, η συνέντευξη που όπως ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης θα έλυνε όλες τις απορίες των τηλεθεατών ήταν μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της παρουσιάστριας, η οποία είχε γυριστεί πριν από αρκετό καιρό. Η προβολή της συνέντευξης όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας που επισημαίνει ότι κακώς επιχειρείται να δοθεί η εντύπωση πως είναι τωρινή. 

“Μέσω του δικηγόρου μου κυρίου Νίκου Αγαπηνού, διευκρινίζω για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού ότι η συνέντευξη στην οποία αναφέρονται τα τρέιλερ του ΤΣ ΕΤV έχει δοθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με το σταθμό και κακώς επιχειρείται να δόθει η παραπλανητική εντύπωση ότι έχει δοθεί στο παρόν χρονικό σημείο. Ρούλα Κορομηλά”, έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές της και δημοσίευσε μια φωτογραφία, πετώντας ακόμη ένα “καρφί” για τον Μένιο Φουρθιώτη.

“Καλημερααααααα! οι θαλασσόλυκοι σας χαιρετούν …. τιθασεύουμε τα κύματα στις διακοπές μας δεν θέλω να μπερδεύεστε ούτε και να μασάτε …. άλλο το παρελθόν και άλλο το τώρα ….Άλλο η ζάχαρη και άλλο το αλάτι !!!! Είμαι εκτός και περνάω υπέροχα ! Σας φιλώ”, έγραψε. 

 

 Διαβάστε επίσης

Η απάντηση της Κορομηλά στη “βόμβα” που πέταξε ο Φουρθιώτης – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ