Καλημέρης: Μας προβλημάτισε η συνέντευξη του Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου

Ο διευθύνων σύμβουλος προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώνη Καλημέρης μίλησε για τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που προκάλεσε αντιδράσεις. 

Σας παραθέτουμε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Σας απασχολεί το περιεχόμενο σε επίπεδο αισθητικής ή κυνηγάτε τα νούμερα με όποιο κόστος; Το λέω με αφορμή τη συνέντευξη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και άλλες παρόμοιες με ακραίες τοποθετήσεις που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

«Επειδή το θέμα της συνέντευξης Σφακιανάκη και κάποιων άλλων στον Γρηγόρη είναι ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί από εσάς και από εμάς εσωτερικά, δεν μπορώ να πω ότι και εμάς δεν μας προβλημάτισε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια απόφαση φτήνιας, γιατί ο Γρηγόρης έκανε και άλλες 150 συνεντεύξεις. Συνολικά δεν κάναμε φτηνά πράγματα, δεν καταφύγαμε σε ακρότητες, όπως ήταν κάποιες εκπομπές του παρελθόντος που διαπραγματεύονταν το ανθρώπινο δράμα. Η κριτική που υποστήκαμε έχει να κάνει με το πολιτικώς ορθόν του θέματος, δεν έχει να κάνει με τη φτήνια. Η συνέντευξη Σφακιανάκη δεν είναι θέμα φτήνιας».

Ναι, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του παρουσιαστή.

«Ναι, αλλά δεν επιλέξαμε κάποιους επειδή ήταν φτηνότεροι από άλλους. Πολιτικώς λάθος μπορεί να είναι, ειδικά σε μια χρονιά που έχουν γίνει τόσα σε βάρος της κοινότητας των ομοφυλοφίλων. Οι ακραίες απόψεις δεν βοηθούν γενικότερα».

Δεν καλείς τον Σφακιανάκη ανυποψίαστος, γνωρίζεις τις απόψεις του, τις προκαλείς για να γίνει αναπαραγωγή και επικοινωνιακό νταραβέρι, κύριε Καλημέρη.

«Ναι, συμφωνώ. Ό,τι ακραίο αναπαράγεται. Αλλά σας ξαναλέω, έκανε πολλές συνεντεύξεις. Μία και άλλες δυο-τρεις από τις 200 είχαν ακραίες απόψεις και ίσως δεν έπρεπε να προσκληθούν. Δέχομαι όλη την κριτική αλλά δεν είναι αυτό η εκπομπή του Γρηγόρη».

Τον πιστεύετε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θα συνεχίσει κανονικά του χρόνου;

«Ναι, θα συνεχίσει με τις εκπομπές που ήδη παρουσιάζει».

Πηγή: To Bήμα

Δείτε επίσης:

O Κανάκης κράζει τον Αρναούτογλου για την συνέντευξη με τον Σφακιανάκη

Τι είπε ο Αρναούτογλου για τον Κανάκη και τον Σφακιανάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Αρναούτογλου για την σάτιρα του Κανάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Αρναούτογλου στον Κανάκη για τον Σφακιανάκη – ΒΙΝΤΕΟ

O Kανάκης “άδειασε” τον Αρναούτογλου για την συνέντευξη με τον Σφακιανάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Προκαλεί ο Σφακιανάκης για τους πρόσφυγες: Έρχονται στην Ελλάδα νταηλίδικα – BINTEO

Σφακιανάκης: Ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ