Η ταινία που θα παρουσιαστεί στις Κάννες αλλά θα προβληθεί σε 100 χρόνια

Κάννες, το μέρος που μπορεί να δείτε τους πιο διάσημους αστέρες, να πάρετε μία γεύση από ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο παγκόσμιος κινηματογράφος, αλλά και που μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για μία ταινία που ποτέ δεν θα μπορέσετε να δείτε.

«Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, 100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ», είναι ο τίτλος της, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζον Μάλκοβιτς. Θα παρουσιαστεί, αλλά δεν θα προβληθεί, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η ταινία έχει τοποθετηθεί σε ειδική θυρίδα ασφαλείας, η οποία πρόκειται να ανοίξει αυτόματα όταν συμπληρωθούν 100 χρόνια. Θα φυλάσσεται στην θυρίδα μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της που έχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου του 2115.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροντρίγκεζ χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα του μάρκετινγκ για την προώθηση της δουλειάς του. Παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει και το 2011 με την τελευταία ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Μίνι Πράκτορες», τους οποίους συνόδευαν στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες κάρτες με μυρωδιές.

Τώρα με το έργο αυτό θέλει να δώσει στις μελλοντικές γενιές μία γεύση από το πώς νομίζουμε ότι θα μοιάζει το μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: independent.co.uk

Δείτε επίσης:

Οριακά υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. οι Βρετανοί

Απελάθηκε ανταποκριτής του BBC στη Βόρεια Κορέα

Σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι στην ΕΕ θέλουν δημοψήφισμα στα πρότυπα της Βρετανίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ