• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:59 μμ, Παρασκευή 08 Απρ 2016 6:59 μμ, Παρασκευή 08 Απρ 2016

  Με τίτλο «Αποκαλύπτουμε τα email των δανειστών» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα φέρνει στο φως όλο το σχέδιο συμφωνίας που προτείνει η τρόικα στην κυβέρνηση για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση.

  Επίσης η «Αγορά»:

  • αποκαλύπτει ότι παραμένουν στα αζήτητα τα 35 δισ. ευρώ του «πακέτου Γιούνκερ» για την Ελλάδα καθώς η κυβέρνηση δεν έχει υποβάλει αναπτυξιακό πρόγραμμα και λίστα με έργα προς χρηματοδότηση.
  • φιλοξενεί συνέντευξη του αντιπροέδρου του κοινοβουλευτικής ομάδας Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών(CDU/CSU) στη Γερμανία και στενού συνεργάτη της Αγκελα Μέρκελ Μίκαελ Φουκς, ο οποίος δηλώνει: «Το ΔΝΤ είναι αναπόσπαστο μέλος της τρόικας».
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ από το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών στο Χίλτον υπό τον τίτλο: «Η Ντέλια…θύμωσε και δεν κατεβαίνει στο εστιατόριο».

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος δηλώνει: «Ανυπόφορα τα μέτρα των δανειστών» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα, ο οποίος τονίζει: «Ο κ.Τσίπρας ήταν το αγαπημένο παιδί του ΔΝΤ».

  Σήμερα στην Αγορά: Deepak Chopra - Οι 7 Πνευματικοί Νόμοι της Γιόγκα και Relax

  ΟΙ 7 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ

  Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το βιβλίο του κορυφαίου στοχαστή Ντίπακ Τσόπρα. Ένας πρακτικός οδηγός για υγεία, αρμονία και πνευματική επίτευξη.

  Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

  Relax

  Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

  Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα