• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

  6:42 μμ, Πέμπτη 24 Μάρ 2016 6:42 μμ, Πέμπτη 24 Μάρ 2016

  Με τίτλο «Xαράτσι και στο πετρέλαιο κίνησης!» κυκλοφορεί η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το υπουργείο Οικονομικών προωθεί την εξίσωση του φόρου στο ντίζελ με τον φόρο στην βενζίνη, προσδοκώντας να εισπράξει έσοδα 400 εκατ. ευρώ.

  Επίσης η «Αγορά»:

  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον ανασχηματισμό που «ψήνεται», τους υπουργούς που αναμένεται να φύγουν ή να μετακινηθούν από τις θέσεις τους και τα νέα πρόσωπα που σχεδιάζει ο πρωθυπουργός να αξιοποιήσει.
  • φέρνει στο φως έγγραφο που εστάλη από την Κομισιόν στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι δίνουν «ψίχουλα» στην Ελλάδα για την εφαρμογή της συμφωνίας για το προσφυγικό.
  • αποκαλύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπόσχεται «φθηνό χρήμα» στην Ελλάδα εφόσον η κυβέρνηση περάσει τα σκληρά μέτρα στο φορολογικό και το ασφαλιστικό.

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ο οποίος δηλώνει: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ενεργοποιημένοι πυρήνες του ISIS» και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Aπόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος τονίζει: «Οσο πιο γρήγορα οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Σήμερα στην Αγορά:Ο Γ.Πουλόπουλος τραγουδά Μ.Θεοδωράκη, Relax & Woman's Look

  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

  Ένα συλλεκτικό cd που δεν πρέπει να χάσετε.

  Relax

  Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

  Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

  WOMAN’S LOOK

  Επειδή είναι ωραίο να είσαι γυναίκα.

  Δείτε εδώ το εξώφυλλο του περιοδικού:

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα