Η Αστυνομία αποκτά δική της… τηλεοπτική εκπομπή

Τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση αποκτά η Αστυνομία. Οι προσπάθειες ετών αρκετών συνδικαλιστικών ενώσεων της ΕΛ.ΑΣ. ευοδώνονται, καθώς όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ξεκινά εβδομαδιαία εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel».

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ.Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος δήλωσε ότι: «Συναδέλφισσες και συνάδελφοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Kontra channel. H Ομοσπονδία μας και κατ” επέκταση η Ελληνική Αστυνομία θα έχει κάθε Σάββατο μια ωριαία τηλεοπτική εκπομπή, η φωνή της ΠΟΑΣΥ αναβαθμίζεται δυνατά και τηλεοπτικά».

Στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες προκειμένου η Αστυνομία να αποκτήσει βήμα έκφρασης, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του προκειμένου η Αστυνομία να αποκτήσει το δικό της ραδιόφωνο –που θα ονομαζόταν «μπλε φίλος»- αλλά η αποχώρησή του από τη λεωφόρο Κατεχάκη δεν του επέτρεψε να υλοποιήσει τα σχέδιά του. 

 

Πηγή:usay.gr

 

Διαβάστε επίσης

Κάγκελα και αστυνομικές περιπολίες στην πλατεία Βικτωρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Η μεταφορά του συζυγοκτόνου των Χανίων στον εισαγγελέα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ