• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:14 μμ, Παρασκευή 04 Μάρ 2016 6:14 μμ, Παρασκευή 04 Μάρ 2016

  Με τίτλο «Η τρόικα ”ξηλώνει” το φορολογικό» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές απορρίπτουν τις κυβερνητικές προτάσεις και απαιτούν φορολόγηση των αγροτών από το πρώτο ευρώ, μείωση του αφορολογήτου ορίου για μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ διαφωνούν με την επιβολή συντελεστή 50% για τα υψηλά εισοδήματα και με την αύξηση των δόσεων για την πληρωμή φόρων.

  Επίσης η «Αγορά»:

  • αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση, βλέποντας την εκρηκτική αύξηση των προσφυγικών ροών, ανοίγει τέσσερις «Αμυγδαλέζες» σε Αττική, Κόρινθο, Δράμα και Ξάνθη καθώς και καταυλισμό 20 στρεμμάτων στο κέντρο της Αθήνας.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη χθεσινή σύσκεψη για το προσφυγικό στο προεδρικό μέγαρο, τον καφέ φάκελο του Αλέξη Τσίπρα, τα «ναι» και τα «όχι» των αρχηγών.
  • φέρνει στο φως την μαύρη ατζέντα του Παναγιώτη Μαυρίκου και τις σημειώσεις του εκδότη που κατηγορείται για την υπόθεση των εκβιασμών για επιχειρηματίες, πολιτικούς και εισπράξεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος δηλώνει: «Αν η Ευρώπη φανεί ενωμένη, θα συνεργαστεί και η Τουρκία» και του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος τονίζει: «Είναι πιθανόν να μην αργήσουν οι εκλογές».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Το Σάββατο στην Αγορά: Μια ζωή μπαλάντες, Relax (βιβλίο anti-stress) και Rabbids

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ

  Το love radio επιλέγει τα ωραιότερα ελληνικά ερωτικά τραγούδια σε ένα συλλεκτικό CD.

  Γ. Πάριος, Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Πουλόπουλος, Πυξ Λαξ, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Λ. Μαχαιρίτσας, Α. Κανελλίδου, Π. Σιδηρόπουλος, Ηρώ, Ε. Δήμου, Εκείνος κι Εκείνος,

  Β. Καζούλης κ.ά.

  Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

  Relax

  Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

  Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

  Rabbids

  Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.

  Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα