Love Valentine’s Concert στον Love Radio 97,5

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ενόψει της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου,  γιορτάστε παρέα με το Love Radio 97,5 στο κατάστημα Sephora στην Ερμού απολαμβάνοντας ένα Love Live Valentine’s Concert με πολλές εκπλήξεις!

Από τις 2 το μεσημέρι το Love Radio 97,5 θα εκπέμπει ζωντανά από το κατάστημα Sephora στην Ερμού 24 με τους παραγωγούς του σταθμού να μοιράζουν υπέροχα δώρα και να υποδέχονται τους πιο hot καλλιτέχνες!

Η Τάμτα, η Ελένη Φουρέϊρα, ο Στέλιος Λεγάκης, οι Otherview και οι Rec θα είναι μαζί μας και θα τραγουδήσουν live unplugged γιορτάζοντας παρέα με τον ερωτικό σταθμό της πόλης, αλλά και όλους εσάς την ημέρα της αγάπης!

Το Love Live Valentine’s Concert @Sephora θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη κλήρωση του διαγωνισμού «Love Power»!

Επισκεφθείτε έως και τις 13 Φεβρουαρίου τρία από τα καταστήματα Sephora στην Ερμού, τη Γλυφάδα και το The Mall Athens, κάντε τις αγορές σας και λάβετε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό!

Γράψτε το δικό σας μήνυμα αγάπης ρίξτε το στο ειδικά διαμορφωμένο «κουτί αγάπης» και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα από τα Sephora, την Too Faced και τη DIOR αλλά και δύο μοναδικά πακέτα «All Day Experience Spa» για μία άκρως ρομαντική και αναζωογονητική ημέρα χαλάρωσης με το έτερον σας ήμισυ στο Hiltonia Spa του ξενοδοχείου Hilton, για δύο τυχερά ζευγάρια!

Στις 13 Φεβρουαρίου η καρδιά του έρωτα χτυπά αποκλειστικά στα Sephora στην Ερμού!

Συντονιστείτε στους 97,5.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ