• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:58 μμ, Παρασκευή 15 Ιάν 2016 6:58 μμ, Παρασκευή 15 Ιάν 2016

  Με τίτλο «Τι συμφώνησαν στο παρασκήνιο για την Ελλάδα» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Βερολίνο ήλθαν σε συνεννόηση και απαιτούν σκληρότερο ασφαλιστικό, προσφέροντας περιορισμένη ελάφρυνση χρέους.

  Επίσης η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως την απαίτηση-σοκ των δανειστών για πλήρη κατάργηση του εφαπαξ.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τις αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αποκαλύπτει τι λέει σε συνεργάτες του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αλλά και τα μηνύματα που στέλνουν στο νέο πρόεδρο Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.
  • φιλοξενεί συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος προαναγγέλλει ότι θα δοθεί δυνατότητα στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν προκαταβολή από το ΕΣΠΑ χωρίς εγγυητική επιστολή, προκειμένου να τονωθεί η ρευστότητα στην αγορά.
  • αποκαλύπτει ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς «ξεσκονίζουν» μια νέα λίστα με ύποπτα εμβάσματα στο εξωτερικό 10.000 Ελλήνων καταθετών.

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος δηλώνει: «Είμαι βέβαιος ότι θα υπερψηφιστεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο» και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος τονίζει: «Δεν έκανα συμφωνία προεκλογικά με τον Μητσοτάκη».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Σήμερα στην Αγορά: Φίλιππος Πλιάτσικας νέο CD + Best και Rabbids

  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΕΟ CD + BEST

  Το νέο cd του Φίλιππου Πλιάτσικα με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια.

  Μαζί άλλο ένα cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

  Δείτε εδώ τα τραγούδια:

  Rabbids

  Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.

  Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα