To iPhone 6s στο enikos.gr

Το iPhone 6s ήρθε στο enikos.gr κι εσύ μπορείς να το αποκτήσεις! Με οθόνη 4.7” Retina HD 3D Touch, 2πύρηνο επεξεργαστή, μνήμη 2GB, κάμερα 12MP, το νέο iPhone ξεπερνά τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών χρηστών. Mόνο λίγες ώρες έμειναν!

 

Στείλε ΕΝ στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για ένα iPhone 6s!

Το μόνο που άλλαξε, είναι τα πάντα.

Τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις το νέο iPhone 6s, θα καταλάβεις ότι ποτέ δεν έχεις νιώσει κάτι παρόμοιο. Με ένα απλό πάτημα, το καινούργιο 3D Touch σού επιτρέπει να κάνεις περισσότερα από ποτέ. Με το Live Photos οι φωτογραφίες σου “έρχονται” στη ζωή! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς το iPhone 6s σου, θα βρίσκεις καινοτομία σε κάθε επίπεδο.

3D Touch. Η επόμενη γενιά του Multi-Touch.

Το iPhone τώρα “αισθάνεται” την πίεση με την οποία πατάς την οθόνη, εισάγοντας νέες δυνατότητες για την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενό σου και σε αφήνει να κάνεις όλες σου τις ενέργειες ακόμα πιο γρήγορα και απλά. ο iPhone 6s έρχεται εξοπλισμένο με το προηγμένο Α9 chip που χάρη στην 64 bit αρχιτεκτονική του προσφέρει επιδόσεις που μέχρι τώρα έβρισκες μόνο σε Desktop. Με χρονισμό στα 1.84 GHz και 2GB RAM έχεις έως και 70% ταχύτερη απόδοση CPU και 90% ταχύτερη απόδοση στα γραφικά , με αποτέλεσμα τα αγαπημένα σου παιχνίδια και όλες οι απαιτητικές εφαρμογές να αποδίδουν στο έπακρο! Παράλληλα ο M9 motion coprocessor που είναι ενσωματωμένος στο Α9 chip & ελέγχει αποκλειστικά τους αισθητήρες της συσκευής δίνοντας ακρίβεια στην κάθε λειτουργία!

 

 

 

 

Στείλε ΕΝ στο 54991

και διεκδίκησε το iPhone 6s!

 

Όροι συμμετοχής ΕΔΩ.

 Χρέωση αποστολής στο 54991:1,23€ | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | Audiotex

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ