• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:29 μμ, Παρασκευή 08 Ιάν 2016 6:29 μμ, Παρασκευή 08 Ιάν 2016

  Με τίτλο «Εκβιασμός για το Αιγαίο!» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει το τελεσίγραφο των Βρυξελλών με απειλές για αποπομπή της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν. Η Κομισιόν απαιτεί από τη χώρα μας να αποδεχθεί κοινές επιχειρήσεις με τους Τούρκους για το προσφυγικό.

  Επίσης η «Αγορά»:

  · δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και αποκαλύπτει τα σχέδια των δύο μονομάχων για την επόμενη ημέρα αλλά και την αγωνία του Κώστα Καραμανλή για την παράταξή του.

  · αποκαλύπτει ότι αναβάλλεται για το 2017 το σχέδιο του υπουργείο Οικονομικών για το «χτίσιμο» αφορολογήτου ορίου με τη χρήση «πλαστικού» χρήματος.

  · φέρνει στο φως κρυφές πτυχές της κυβερνητικής πρότασης για την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος δηλώνει: «Θα διαπραγματευθούμε σκληρά με τους δανειστές» και του μεταβατικού προέδρου της Ν.Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί ακόμη πιο δυνατή και ενωμένη».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Το Σάββατο στην Αγορά: The 80's Party 2CD και Rabbids

  Το Σάββατο στην Αγορά: The 80's Party 2CD και Rabbids

  The 80’s Party

  2 συλλεκτικά cd με τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες της δεκαετίας του ’80.

  Δείτε εδώ τα τραγούδια:

  Rabbids

  Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.

  Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα