• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:59 μμ, Παρασκευή 11 Δεκ 2015 6:59 μμ, Παρασκευή 11 Δεκ 2015

  Με τίτλο «"Βόμβα" από το ΔΝΤ στις κύριες συντάξεις» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Ταμείο απαιτεί να επιβληθεί ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα ταμεία κύριας ασφάλισης.

  Επίσης η «Αγορά»:

  · δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με το οποίο οι δανειστές θέλουν τα κλειδιά του νέου φορέα και ζητούν να τοποθετηθεί πρόεδρός του η Μιράντα Ξαφά.

  · φιλοξενεί συνεντεύξεις δύο στενών συνεργατών της Μέρκελ, του αντιπροέδρου του CDU/CSU Μίκαελ Φουκς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κυβερνητικού συνασπισμού Εκχαρτ Ρέμπεργκ, οι οποίοι υπογραμμίζουν: «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα φύγει από την Ελλάδα».

  · αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την επιβολή τελών κυκλοφορίας με το…λίτρο!

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του Αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ο οποίος δηλώνει: «Μπορεί να έχουμε συγκρούσεις μεταναστών» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη ο οποίος τονίζει: «Διαφωνώ με τον Μεϊμαράκη για τη συναίνεση».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Το Σάββατο στην "Αγορά": Ελευθερία Αρβανιτάκη - Νέο CD & "Κόναν ο Βάρβαρος" DVD

  Το Σάββατο στην Αγορά: Ελευθερία Αρβανιτάκη - Νέο CD & Κόναν ο Βάρβαρος DVD

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ /9+1 ΙΣΤΟΡΙΕΣ

  To νέο CD της αγαπημένης ερμηνεύτριας με 10 υπέροχα τραγούδια.

  Δείτε εδώ τα τραγούδια:

  ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ DVD

  Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το remake της θρυλικής ταινίας. Μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα