• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:50 μμ, Παρασκευή 04 Δεκ 2015 6:50 μμ, Παρασκευή 04 Δεκ 2015

  Με τίτλο «Γερμανική πρόταση για φόρο περιουσίας!» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει την εισήγηση της Bundesbank για την επιβολή έκτακτης εισφοράς στους πολίτες υπερχρεωμένων χωρών της ευρωζώνης, όπως η Ελλάδα, και καταγράφει τα ερωτήματα και την ανησυχία παραγόντων της αγοράς για τη σκοπιμότητα του ελληνικού περιουσιολογίου.

  Επίσης η «Αγορά»:

  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον εκλογικό πυρετό στη Νέα Δημοκρατία και αποκαλύπτει τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Καραμανλή-Τζιτζικώστα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη. Παράλληλα, φιλοξενεί συνέντευξη του υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ., Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος δηλώνει: «Φταίμε και οι τέσσερις για το φιάσκο των εκλογών».
  • αποκαλύπτει ότι οι δανειστές δεν δέχονται την αύξηση εργοδοτικών εισφορών που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν νέες μειώσεις 40% στις συντάξεις.

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος δηλώνει: «Ο Βασίλης Λεβέντης θα μπορούσε να μας παράσχει στήριξη» και του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος τονίζει: «Αν στηρίξω την κυβέρνηση θα γκρεμιστεί η Ενωση Κεντρώων».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Σάββατο στην Αγορά: Χρήστος Νικολόπουλος 2cd & Η τέχνη του πολέμου του Σουν Τσου

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

  2 CD με τη ζωντανή ηχογράφηση από το Μέγαρο Μουσικής.

  Συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες:

  Πασχάλης Τερζής, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου,

  Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα.

  Δείτε εδώ τα τραγούδια:

  Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΝ ΤΣΟΥ

  Ένα από τα πιο σπουδαία και θεμελιώδη έργα της κινέζικης λογοτεχνίας. Το απόλυτο εγχειρίδιο για να επιβιώσουμε στο δικό μας πεδίο μάχης.

  Λίγα λόγια για το βιβλίο:

  Η Τέχνη του Πολέμου είναι η πρώτη γνωστή πραγματεία για τον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων. Γράφτηκε περίπου πριν από 2.500 χρόνια. Οι ιδέες και οι προτάσεις του Σουν Τσου για την επίτευξη της νίκης στο πεδίο της μάχης, οι οποίες δίνονται με αποφθεγματικό και περιεκτικό τρόπο, βρίσκουν εφαρμογή και στον σύγχρονο επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, που χαρακτηρίζεται από σκληρό και έντονο ανταγωνισμό.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα